<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Liverpool - Southampton - Szentségtörés

2017. november 21. 22:33 - Crouch_15

Kialakult a jövő évi Vb mezőnye, szekrénybe kerülnek a válogatott mezek és folytatódik világ legjobb bajnoksága a Premier League. A Vörösök is folytatják hadjáratukat a kitűzött célok felé, amihez ma délután az Anfielden, Fiókcsapatunkon, a Southamptonon kellene sikeresen továbblépni.

 

A Szentek új edzővel vágtak neki a 17/18-as kiírásnak, de eddig messze nem a várakozásoknak megfelelően teljesítenek. Mauricio Pellegrino gárdája ugyanis kezdésnek 0-0-s döntetlent játszott a Swansea-vel, majd ugyan nyertek a 3-2-re a West Ham ellen. Újabb döntetlen a Huddersfield ellen (0-0), majd vereség a Watfordtól (0-2). A rettenet gyenge Crystal Palace-t ők is megverték (0-1), hogy utána 3 mérkőzésen keresztül ne ünnepeljenek győzelmet. Sorozatban Man Utd (0-1), Stoke idegenben (2-1) végül X a Newcastle-vel (2-2). Az ugyancsak gyengélkedő WBA-t legyőzték (1-0), de az óta 2 meccse ismét csak nyeretlenek, 1-1-es döntetlen a Brighton-nal, majd egy kellemetlen vereség a Burnley-től (0-1). Így 11 forduló után 13 gyűjtött pontjukkal a 13. helyen tanyáznak.

A Soton-nál nagy változások nem voltak a keretben és idén még mi sem hoztunk el tőlük játékost, bár a Van Dijk történetnek még nincs vége. A Juventusból ékezett a gaboni-francia védekező középpályás Mario Lemina 15,5m fontért. A Dél-Angliai kikötővárosba tette át a székhelyét a holland Wesley Hoedt és a lengyel Jan Bednarek. Mindketten középső védők, az előbbi Róma kék felét a Lazio-t, míg utóbbi a Lech Poznan csapatát cserélte le. Értük összesen 20,2m fontot fizettek (14,8 és 5,4).

Bevételi oldalon csak a Jay Rodriguez-ért kapott 12,3m font található, amit a West Brom fizetett ki a Szenteknek. Szabadon igazolhatóként került a Hellas Verona csapatába a többek között a Barcát és a Juvét is megjárt veterán uruguayi jobbhátvéd Martin Cáseres. Jordy Clasie-t pedig a belga Club Brugge-nek adták kölcsön idény végéig.

Az előző kiírásban 4szer találkozott egymással a 2 együttes, a bajnokságon kívül a Ligakupa elődöntőjében kerültek szembe. A bajnokikon egyaránt 0-0-s döntetlenre végeztek a felek, míg a kupában mindkétszer 1-0-s vereséget szenvedtünk tőlük így a Szentek játszhatták a döntőt a United-al.

Sérülésekkel a Soton jól áll, mivel csak Wesley Hoedt van sérült listán, Jérémy Pied és Lemina kisebb sérülésük ellenére is bevethetőek lesznek. Nálunk a hosszabb időre kidőlt játékoson kívül a Hendo-Mane-Lallana trióból elvileg mindenki harcra kész, de majd Klopp és a stáb döntésén múlik a játékuk.

A Tottenham elleni mérkőzés után összeszedte magát a csapat és egyre jobb formát mutatott, kérdés, hogy ez kitart-e, mert a válogatott szünet után legendásan szarok vagyunk, de a bukdácsoló Southampton egy remek lehetőség, hogy ott tudjuk folytatni, ahol 2 héttel ezelőtt abbahagytuk.

A meccset a Tv nem közvetíti, így 16:00-tól a monitorok előtt izgulhatjuk végig a találkozót.

Stream-re fel!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr213336379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása