<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Az otthontól távol - December

2018. január 16. 13:07 - Thommo

2018-ban sem feledkezünk meg a kölcsönben lévő fiatal tehetségeinkről. Lássuk, milyen teljesítménnyel búcsúztatták az óévet.

Divock Origi: A német Wolfsburgnál szereplő belga csatár decemberben 4 bajnoki mérkőzést valamint egy kupameccset is játszott. Sajnos gólt egyik meccsen sem tudott  szerezni, de begyűjtött 2 sárga lapot, egyet egyet a bajnokságban illetve a kupában. A lejátszott 5 találkozó közül csak kettőt játszott végig. Origi decemberi hónapja 1W 2D 1L, és hosszabbításban kiharcolt továbbjutás a kupában a Nürnberg ellen.

Belga csatárunk még nem mutatta meg, hogy mit is tud igazán

Connor Randall: A helyi születésű több poszton is bevethető középpályásunkra a skót Hearts csapatában decemberben leginkább balhátvédként számítottak és remekül megállta a helyét. A Hamilton elleni bajnokit még a padról ülve nézte, utána viszont 4 találkozót is végigjátszott, melyek közül hármat meg is nyertek. Legnagyobb skalpjuk az évek óta egyeduralkodó Celtic volt, akiket hatalmas meglepetésre 4-0-ra intéztek el hazai pályán. A sikerből Connor is kivette a részét, a 3. gólnál az ő átadásból szereztem meg Milinkovic szezonbeli első gólját. A Hibernian elleni mérkőzés 2. félidejének legelején sérülés miatt le kellett cserélni. 

Randall szép csendben alapemberré nőtte ki magát a skót csapatnál 

Sheyi Ojo: Az angol utánpótlás válogatott Ojo remek novemberi formáját az év utolsó hónapjára is átmentette. A Fulhamnél vendégeskedő szélső 6 bajnoki mérkőzést játszott a Championship-ben. A Birmingham City és a Barnsley ellen gólt szerzett, mindkét találkozón az ő góljai bizonyultak győztes találatnak. Előbbi ellen már a 14. percben betalálva állította be a végeredményt. Míg a Barnsley ellen 1-1-es állásnál a 72. percben egy távoli lövéssel szerezte meg csapatának a 3 pontot. Ojo december:  3W 1D 2L valamint 2db sárga.

Ojo jó szereplése előbb utóbb felkelti Klopp figyelmét is

Allan: A brazil középpályás a ciprusi Apollon Limassol-nál vendégeskedik. Decemberben mind a 4 bajnoki mérkőzésen pályára lépett és mind a négy alkalommal győztesen hagyta el a pályát, melyek közül három alkalommal végig a pályán volt. Ezeken a találkozókon egy sárgalapot szerzett. Valamint még az EL-ben is végigjátszotta az utolsó mérkőzést, amelyet 3-0-ra elbuktak az Everton ellen.

Pedro Chirivella: A Willem II gárdájánál kölcsönben lévő spanyol középpályás 4 mérkőzést játszott az ötből és mindegyiken végig a pályán tartózkodott. Az utolsó Zwolle elleni összecsapáson az utolsó percekben sérülés miatt le kellett cserélni ezért nem tudott pályára lépni az Ajax elleni bajnokin valamint a Waalwijk elleni kupamérkőzésen. Pedro 2 döntetlen mellett 1 vereséghez és 1 győzelemhez segítette csapatát. 

Pedro a Willem kihagyhatatlan játékosa, mielőbbi gyógyulást neki

Taiwo Awoniyi: A belga Mouscron csapatának kölcsönadott nigériai támadó remek bemutatkozása után továbbra sem találja góllövő cipőjét. Decemberben játszott 5 bajnoki alkalmával egyszer sem sikerült betalálnia az ellenfelek hálójába. Ennek ellenére bíznak benne a vezetők, hiszen minden alkalommal a kezdőben találja magát és végig is a pályán van. A Club Brugge ellen 4-2-re elvesztett mérkőzésen gólpasszal vétette magát észre. 

Taiwo harcossága reméljük legközelebb már gólokban is megmutatkozik majd

Ryan Kent: A fiatal szélső a német Freiburgnál vendégeskedett, de decemberben egy bajnokin és a kupában sem léphetett pályára. 

Kent mellőzöttsége miatt januárban már máshol szerepel

Kölcsönjátékosainknak felemásra sikerült az év utolsó hónapja, de bízunk benne, hogy az új év számukra sokkal sikeresebb lesz. Februárban újra jelentkezünk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr3413579573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása