<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Liverpool - Tottenham - Revans 2.0

2018. február 04. 12:39 - Thommo

26. fordulójához érkezett a Premier League és a Liverpool a Tottenham csapatát fogadja az Anfield Roadon. 

Mauricio Pochettino csapat a szezonban egyszer már megtréfálta a Kloppékat.. Október második felében a 9. fordulóban hazai pályán nyertek 4-1-re. 12 perc játék után már két gólos hátrányban voltunk. Harry Kane a 4. percben majd 8 perccel később Son növelte az előnyt. Ekkor kicsit összekapta magát a csapat és Salah révén szépített a 24. percben. Azonban a túlzó mezőnyfölény nem járt újabb találattal, vagyis nem nekünk. A félidő hosszabbításában Dele Alli szerezte meg a hazaiak 3. találatát. A kegyelemdöfést Kane adta meg az 56. percben ezzel kialakítva a 4-1-es végeredményt.

Kane megállíthatatlan volt

Pochettino hasonlóan remek csapatot épít akár csak német kollégája. A Kane, Alli, Eriksen, Son támadónégyes van annyira életveszélyes, mint a Mané, Salah, Firmino trió. Ráadásul leigazolták a PSG-től az idei szezonban mellőzött brazil Lucas Moura-t. A 25 éves brazil szélső 5 év után távozott a francia csapattól. 

Lucas meghódította a Ligue1-t most a PL jön? 

Az argentín mester nem számíthat a belga Toby Alderweireld-re és Dany Rose-ra, valamint a meccshiányos Lucas játéka is kérdéses még. Nálunk Klavan és Lallana játéka kérdéses.

Két teljesen egyenrangú csapat találkozik ma egymással. A Tottenham egy 7 meccses veretlenségi sorozatban van, melynek legutóbbi állomása a Manchester United legyőzése volt hétközben. A mieink úgy tűnik túltették magukat a Swansea és a WBA elleni kudarcokon és simán győzték le a Huddersfield gárdáját. Kloppnak és csapatának plusz motivációt jelenthet az októberben elszenvedett kudarc. Kane és Salah a két gólkirály jelölt párharcára érdemes lesz figyelni, illetve, hogy melyiküknek sikerül többször túljárni az őket őrző védők eszén.

Salah vagy Kane? Kane vagy Salah? Mindketten nagyszerű szezont futnak

A mérkőzést 17:00-tól a SpílerTv közvetíti. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr1613632368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása