<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Real Madrid - Liverpool - A dicsőség kapujában

2018. május 25. 14:48 - Thommo

Az idei szezon legutolsó és egyben legfontosabb mérkőzése következik. Nem is olyan messze tőlünk Kijevben a Bajnokok Ligája fináléjában Zidane Real Madridjával néz farkasszemet szeretett csapatunk.

Tovább
1 komment

Ilyen taktikával nyerjünk BL-t (org)

2018. május 24. 17:59 - BenErdelyi

Real Madrid - Liverpool: Zidane vs Klopp

Related image

Remélem Salah és Mané nem vette túl komolyan a böjtöt az elmúlt héten.

Kloppnak öt egymás után elveszített kupadöntő után most már tényleg itt lenne az ideje nyerni is valamit.

Ideális lenne, ha Lovren jó napot fogna ki és ha Trent anyukája finomat főzne tele fehérjével és vitaminnal.

Bobby pedig kitalálhatna egy épkézláb gólörömöt.

BL döntő, mi készen állunk!

Tovább
1 komment

5 érdekesség az 1981-es Real Madrid elleni Bajnokok Ligája győzelem kapcsán

2018. május 23. 14:47 - Crouch_15

Noha nem a játék kimagasló minősége miatt, a szombaton következő döntő kapcsán talán a legérdekesebb Bajnokok Ligája győzelmünk 1981-ben született éppen kijevi ellenfelünk, a Real Madrid ellen. Mi pedig igyekeztünk találni öt érdekességet, amire az idősebb szurkolók elismerően bólinthatnak, míg hozzánk hasonló fiatalabb társaik valami újat tanulhatnak. Vágjunk is bele!

  1. A sípmester


    A mérkőzés játékvezetője Palotai Károly volt. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy a döntőt megelőző hétvégén még az NB1-ben volt jelenése, de a Ferencváros – Nyíregyháza meccsen megsérült. Dr. Povázsai József azonban gondoskodott róla, hogy a magyar sípmester ott lehessen Párizsban. Palotainak nem ez volt az első munkája a legrangosabb kupa fináléjában, 1976-ban a Bayern München – St.Etienne összecsapáson bíráskodhatott. Magyar bíró egyébként legutóbb 2011-ben fújhatta a sípot a sorozat döntőjében, akkor Kassai Viktorra bízták ezt a feladatot a Manchester United – Barcelona összecsapáson.

Tovább
Szólj hozzá!

Öt érv, ami miatt megverhető a Real Madrid a Bajnokok Ligája döntőjében.

2018. május 23. 01:49 - Crouch_15

Sziasztok. Vik vagyok, eddig leginkább a tippjáték kapcsán találkozhattatok a nevemmel, és a negyeddöntő sorsolása előtt is írtam néhány sort, most azonban egy saját cikkel jelentkezek nektek. Vészesen közeledik a BL-döntő napja, a Liverpool ellenfele pedig a címvédő Real Madrid csapata lesz. Ahol bizony az élet nem fenékig tejfel, ha a szezonjukat nézzük, hiszen a bajnoki szezonjuk igencsak nyögvenyelősre sikeredett, a BL-ben pedig rapszodikusan hol kivirágoztak, hol pedig összeestek. Az alábbiakban az 5 általam leginkább neccesnek vélt pontot fogom megnevezni a madridiak gépezetében.

  1. Állandó rendszer hiánya


Elég nagy a valószínűsége, hogy Zidane még nem teljesen biztos benne, hogy milyen alapfelállással futnak ki a madridiak a BL-döntőn. A Realtól idén leginkább a 4-4-2-t vélhettük felfedezni, de ez gyémántban és szélsőkkel is igen gyakori volt. Ráadásul Bale és Benzema szezonvégi megébredése a 4-3-3 és a BBC visszatérésének lehetőségét is a pakliban tartja. Az, hogy az alapvető rendszerben sincs állandóság, visszaüthet a pályán mind védekezésben, mind támadásban. Az első hatosból három ember jelenléte vehető biztosra: Modric, Kroos és Ronaldo. Emellett tényleg nagy talány, hogy a Casemiro, Isco, Lucas, Asensio, Benzema, Bale hatosból melyik hármas kap még lehetőséget az első sípszótól kezdve.

Tovább
1 komment

On tour Liverpool, avagy ilyen volt az év győzelme a kamera mögül.

2018. május 21. 04:49 - Crouch_15

Korábban már írtunk nektek egy beszámolót a Liverpoolban töltött túránkról, azonban már akkor is ott hevert ezernyi felvétel és kép, amikből mindenképp szerettünk volna egy amolyan kisfilmet készíteni. Annyit mindenképp érdemes tisztázni, hogy a gépem nem egy erőmű - szerintem Gates a társaival ilyenen fejleszthette az első Windows 95-öt -, így elég erős kétségeim voltak afelől, hogy egyáltalán létezik-e olyan vágóprogram, amit tisztességesen tudok használni. Létezik, amikor pedig az is kiderült, hogy a kezelőfelülete végtelenül leegyszerűsített, mégis a készítőn múlik mennyit, és hogyan tud kihozni belőle, széles mosolyra húzódott a szám. Naivan vágtam bele a videó elkészítésébe nem sejtve, hogy bár egy ezer mérföldes út is az első lépéssel indul, az előttem felmerülő kihívások az éjszakai munkaórák közben is emlékeztetnek: ahhoz, hogy valami jó legyen, rengeteg munkát kell beletenni.

hunfield_road_on_tour_2018.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Egy elveszett legenda nyomában, avagy Ukrajna nemzeti hőse Liverpoolban

2018. május 19. 03:55 - Crouch_15

A Bajnokok Ligája döntőjéig egy hét van hátra, így hát időszerűnek érezzük, ha némiképp mi is hangolódni kezdünk rá. Keresve sem találnánk alkalmasabb személyt ennek elindítására, mint Ukrajna nemzeti hősét, Odessza szülöttjét, klubunk méltatlanul a feledés homályába veszett legendás játékosát: Andriy Voronint.

A legutóbbi, athéni Bajnokok Ligája döntő után Rafa Benitez joggal érezhette úgy, hogy újabb játékosokra lesz szüksége, tekintete pedig olyan futballisták felé fordult, mint a hatalmas reményekkel érkező Lucas Leiva, a nem kisebb tehetségnek kikiáltott Ryan Babel, vagy az a Fernando Torres, aki vélhetően maga is Andriytól leste el a futball csínját-bínját, és lett először ünnepelt hős, majd örökre megbélyegzett júdás.

Tovább
Szólj hozzá!

“Kis Ronaldo ez a Lovren” (org)

2018. május 14. 19:08 - BenErdelyi

Liverpool 4-0 Brighton: Focistaértékelő

Ez a cikk arról fog szólni, hogy hogyan kell elhúzni a mézesmadzagot egy orosz milliárdos előtt, miért kell vigyázni Woodburnnel kapcsolatban és kiderítjük, hogy ki a PL történetének legmunkaképtelenebb jobb védője.

Tovább
Szólj hozzá!

Liverpool 4-0 Brighton - A fáraó, a harcos, és a többiek

2018. május 13. 19:48 - Crouch_15

Megmagyarázhatatlan nyugalom töltött el, amikor ma felébredtem. Úgy éreztem, semmi baj nem történhet, valahogy bennem volt, hogy az elmúlt hetek fáradt játéka után ma üdén és frissen elvégezzük a feladatunkat. Salah góljában is biztos voltam, az egyetlen, mondhatni minimális kérdőjel akkor született meg bennem, amikor ismét lecseréltük 10 perccel a meccs vége előtt a fiút.

Tovább
Szólj hozzá!

Főpróba

2018. május 11. 22:18 - Crouch_15

Legyünk őszinték egymással. Ennek a meccsnek egészséges körülmények között már rég tétnélkülinek kellene lennie. Más angol csapat már eldöntötte azt, amit el kellett neki, sorsába beletörődve, vagy épp céljait elérve készül a hétvégi bajnokira. Igaz, más angol csapat nem is készül a Bajnokok Ligája döntőjére, és nem is mutatja be Európa legszebb futballját, ez csak az olyan teljes egyéniséggel rendelkező együttesnek adatik meg egy európai menetelést követően, mint a Liverpool. Kijevi csirkemellünk előtt előételként Anglia egyetlen olyan „trófeájáért” küzdhetünk meg a bennmaradását már biztosító Brightonnal szemben, amin egyszerre négy csapat is osztozik legalább, de legalább hatan pályáznak minden évben rá. Aki pedig lemarad, kimarad.

Tovább
Szólj hozzá!