<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Liverpool - Maribor - Féltávnál

2017. november 21. 20:19 - Crouch_15

Félidejéhez érkezett a BL csoportkör, elkezdődnek a visszavágók. Firmino-ék szerda este az Anfielden fogadják az idegenben alaposan helybenhagyott szlovén Maribor együttesét.

Lássuk mi történt a mögöttünk hagyott 2 hétben.

A Maribor 2 bajnoki fordulót játszott és mind a 2 mérkőzését megnyerte. Először otthon verték 1-0-ra az Anakaran Hrvatini együttesét, majd idegenben a Domzale csapatát szintén 1-0-ra. Ezzel a két győzelemmel beérték az Olimpija Ljbuljana-t és csak rosszabb gólkülönbséggel állnak a szlovén bajokság 2. helyén.

A Liverpool a BL-ben az idegenben lőtt gólok rekordja után a Tottenham-hoz látogatott, ahol csúfos vereséget szenvedett, Lovren hathatós közreműködésével. A méretes zakó után az újonc Huddersfield látogatott az Anfield Road-ra és az első félidei semmilyen játék után, a második játékrészben mutatott parádés támadó játékkal 3-0-ra bedaráltuk őket. Még egy kihagyott 11es is belefért.

Csoportunkban elég nagy a tülekedés a továbbjutó helyek megszerzéséért, köszönhetően annak, hogy a Szpartak nagy meglepetésre otthon 5-1-re bedarálta a Sevilla gárdáját. A szlovének elleni haza mérkőzésen hasonló felszabadultsággal játszhatnak Moreno-ék, mint idegenben. A győzelem nem csak a továbbjutás szempontjából fontos.

Sérültek szempontjából tovább romlott a helyzetünk ugyanis a Lallana, Clyne, Mane trióhoz csatlakozott Ward, Coutinho és Lovren. A horvátnak mindenképpen jót fog tenni a pihenés, hogy mind fizikailag, mind mentálisan frissen térjen vissza. A Maribornál csak a védő Denis Sme és a csatár Luka Zahovic nem áll sérülés miatt Darko Milanic rendelkezésére. Eltiltott egyik csapatnál sincs.

A jó eredmény mellett a jó játék is nagyon fontos, hogy hétvégén kellő önbizalommal vágjanak neki a srácok a West Ham elleni londoni fellépésnek és kicsit nyugodtabb körülmények között utazzanak el a válogatott szünetre.

A meccset akárcsak 2 héttel ezelőtt élőben nem közvetítik, viszont a Sport2-n felvételről 22:45-től megtekinthető.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr8313336179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása