<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Liverpool - West Ham United - Kalapácsvetés

2018. február 23. 14:34 - Thommo

Két hét várakozás után újra bajnokit játszanak Hendersonék! Az ellenfél ezúttal a régi liverpooli ismerősünk vezette WHU, akikkel szombaton az Anfielden játszunk egy feltehetően egyoldalú mérkőzést.

A WHU még a horvát Slaven Bilic-csel vágott neki az idénynek, de a sorozatos rossz eredmények miatt november elején - mily meglepő pont a Vörösöktől elszenvedett 4-1-es vereség után  hesteggonosz - felállították a kispadról. Bilicet a kispadon a volt tehenész mágus Moyes váltotta a kispadon. A skót manager, ha csodát nem is tett, de elkezdtek jönni az eredmények - mintha csak valami, magyar Pro licenses őstehetségről beszélnénk - és szépen lassan a kiesőjelöltek közül a táblázat közepére küzdötték fel magukat. 

Nem Manchester, de legalább ez is United 

Két nyári szerzeményük Chicharito és Marko Arnautovic is Moyes alatt újra játékba lendült, mi sem bizonyítja ezt jobban, h 7 góllal vezetik csapatuk góllövőlistáját, sőt az osztrák csatár mind a 7 gólját a skót szakember érkezése után szerezte. Hernandez pedig az elmúlt négy mérkőzésén háromszor eredményes volt. Az argentin Manuel Lanzini pedig szorgalmasan tömi őket labdával, aki már 8 gólpassznál jár. 

Arnautovic és Hernandez nem a legjobb duo, de bennük van a váratlan

A már említett novemberi mérkőzésen már a 21. percben előnybe kerültünk Salah révén, majd három perccel később Matip juttatta a labdát a hálóba, így két gólos előnnyel mentek a szünetre a felek. Fordulás után egy gyors gólváltás zajlott le. Előbb Lanzini szépített, hogy a középkezdésből Ox megszerezze a Liverpoolban első gólját, ezzel újra visszaállítsa 2 gólos különbséget. A kegyelemdöfést ki más, mint az egyiptomi fáraó adta, mintegy keretbe foglalva a mérkőzést, megszerezve csapata 4. saját maga második gólját. 

Lassan nagyítóval kell keresni, hogy kinek nem talált még be Salah

A Kalapácsosoknál egy régi ismerőssel is találkozhatnánk, ha nem lenne sérült. Andy Carroll, akit Dalglish igazolt le akkor klubrekordnak számító 36 millió fontért másfél év után távozott a dél-londoni alakulathoz, akiknél már a 6. szezonját kezdte meg. Rajta kívül Fernandes, Obiang, Lanzini és Reid is ilyen olyan sérülésekkel bajlódik, így rájuk sem számíthat Dr. House Moyes. A francia Masuaku pedig eltiltás miatt nem léphet pályára. Klopp csapatában mindenki egészséges, igaz Clyne játéka még mindig kérdéses, de bíztató volt, hogy a Porto ellen már a kerettel tartott. 

Carroll és egy bizonyos Luiz Suarez - Dalglish egy jó és egy rossz döntése

Csapatunk egy WHU elleni győzelemmel tovább tapadhatna a Unitedra - 2 hét múlva a Traffordon előzhetünk is - de ezt a sikert sem adják majd ingyen. A Kalapácsosok egy masszív munkás csapat néhány spíler játékossal. Ha sikerül feltörni őket akkor biztos a jó eredmény. 

Hogy ez sikerül-e azt szombaton 16:00-tól a SpílerTv-n kiderül, felvezetés 15:30-tól. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr4513692224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása