<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Huddersfield Town - Liverpool - Kutyafütty

2018. október 19. 17:10 - Thommo

Játékosaink visszatértek a két hetes válogatott szünetről, hogy újra a Pl-ben kergessék a saját és szurkolóik álmát. Azonban ezt a szünetet nem csak mi, hanem néhány játékos is megszenvedte. A PL 9. fordulójában a huddersfieldi John Smith's stadionba látogatunk egy könnyed győzelem reményébe, hogy ez sikerül e, holnap este kiderül.

A Klopp tanítvány David Wagner által dirigált kiscsapat az előző szezonban éppen, hogy csak benn maradt és az idei eredmények alapján ez a sors vár rájuk ebben az évadban is. A PL legunalmasabb csapatának kikiáltott alakulat tavaly 28 lőtt góljával a Swansea-val karöltve a legkevesebb gólt szerezte, míg idén nyolc forduló után csak négyszer találtak be, amivel szintén ligautolsók ebben a kategóriában. A Terrierek - a Huddersfield beceneve - az idei kiírásban még nem nyertek meccset. 

Már gyülekeznek a sötét felhők David Wagner feje fölött 

A Huddersfield egyik legfontosabb játékosa a 28 éves ausztrál középpályás Aaron Mooy. A közel 40 válogatottsággal és két vb szerepléssel büszkélkedhető kenguru az egyik legtapasztaltabb játékosa a keretnek, de hiába, ha nincsenek mellette játszótársak. A benini Steven Mounié aki az előző szezon házi gólkirálya volt 7 találattal, eddig ugyanennyi mérkőzésen csak 1 gólt szerzett. Mellettük még érdemes lesz szemmel tartani Terence Kongolo-t, aki a PL top védői közé is emelkedhet, de az biztos, h nem a Huddersfield csapatában. 

Mooy egyedül kevés 

Az előző kiírásban kétszer játszottunk a Terrierekkel és mindkét alkalommal 3-0-ás győzelmet arattunk. Először a 10. fordulóban az Anfielden. Akkor Sturridge, Firmino és Wijnaldum jegyezték a góljainkat. Januárban a 25. fordulóban idegenben Can, Firmino góljaival és Salah tizenegyesével hoztuk el a 3 pontot a kék-fehér együttestől. 

Sturridge hétvégén újra örülhet

Wagner gondjai nem csak a rossz eredmények miatt gyülekeznek, hanem a sok sérült is fejfájást okozhat neki. Williams, Smith és Kongolo biztosan nem, Mooy, Billing, Mbenza, Sabiri, Sobhi és Löwe hatosfogat közül pedig többen is kihagyhatják a Vörösök elleni mérkőzést. A Huddersfield várható kezdője: Lössl - Hadergjonaj - Schindler - Zanka - Durm - Hogg - Bacuna - van La Parra - Pritchard - Kachunga - Mounié

Klopp sem lehet túlzottan boldog, ahogy a játékosok visszatértek a válogatott mérkőzésekről. Mané az újját törte, Salah-nak hamstringja van, Milner alkatrészre vár. Virgil játékra alkalmas, de nem biztos, hogy Jürgen megkockáztatná a szerepeltetését, akárcsak Keita-nak. A Liverpool várható kezdője: Alisson - Robertson - Lovren - Matip - TAA - Henderson - Fabinho - Wijnaldum - Shaqiri - Firmino - Sturridge

A sok sérült ellenére is a Vörösök a találkozó esélyesei. Kloppnak most lehetősége van több kulcsjátékosát is pihentetni és megadni az esélyt az eddig kevesebbet játszóknak. Ehhez sokat segít az igencsak foghíjas ellenfél, akik teljes kerettel sem jelentenének megoldhatatlan feladatot. Borítékolható a sok gólos győzelem. 

A mérkőzést szombaton 18:30-tól a Spíler1Tv fogja közvetíteni. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr3614310977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása