<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Volt egyszer egy ifi csapat

2019. február 17. 16:23 - Thommo

A 2007-es Youth FA kupa győztes csapata

A jelenleg zajló szezonban a Liverpool U18 csapata magabiztosan lépked előre az ifi FA kupában. Legutóbb szerdán, a Wigan U18-as csapata ellen léptek pályára, és 2-0-ra legyőzték ellenfelüket. Ezzel a győzelemmel bejutottak, a legjobb nyolc közé. Ennek apropóján sorra vesszük, hogy a legutóbb tizenkét éve FA kupát nyerő csapat tagjaival mi történt azóta. 

A Gary Ablett által irányított U18-as csapat 2007-ben megvédte a címét, így a csapat nagyrésze kétszeres ifi FA kupa győztes. A döntőben hazai pályán 2-1-re kikaptak a Manu fiataljaitól, de a visszavágón mi győztünk 1-0-ra, a büntetőpárbajban pedig a Vörösök diadalmaskodtak. 

A győztes csapat tagjai:

Martin Hansen: A dán hálóőr 2006 újév napján került a csapathoz és kerek 6 évet töltött itt. Hansen a nagycsapatban sosem mutatkozhatott be, de 6 alkalommal leülhetett a cserepadra. A tartalékoknál összesen 23-szor lépett pályára, amiből 6-szor kapott gól nélkül hozta le az adott meccset. Miután elhagyta a Liverpoolt több csapatban is megfordult. A Viborg csapatához igazolt, majd sorrendben a Nordsjaelland, Ado den Haag, Ingolstadt, Herenveen (kölcsön). A még mindig csak 28 éves kapus nyáron a Basel csapatához szerződött, ahol 2. számú kapus. 

Stephen Darby: A helyi születésű jobbhátvéd 2002-ben csatlakozott a csapathoz, és annak rendje, módja szerint végigjárta a ranglétrát, mire 2008 novemberében debütált volna az első csapatban. Két év alatt összesen 6 meccs jutott neki. Többször is kölcsön adták, míg végül 2012-ben a Bradfordhoz igazolt. Öt évet töltött el a Bradfordban, majd 2017 nyarán a szebb napokat is látott Boltonba szerződött. Ott egy évet húzott le, majd mindössze 29 évesen visszavonult, Mononeuron (mozgásszervi) betegség miatt.

Michael Burns: A Huyton-i születésű játékos, az FA kupa győzelem után a Bolton akadémiájához csatlakozott, majd több alacsonyabb ligás csapatban játszott, most pedig csapat nélkül van a 30 éves védő.

Robbie Threlfall: Robbie szintén helyi srác, aki Darbyhoz hasonlóan szintén végigjárta az akadémia lépcsőit, A nagycsapatba nem sikerült bekerülni, de a Tartalékok között is csak 5 meccs jutott neki, ott viszont gólt lőtt a Sunderland csapatának. A sorozatos kölcsönadások után a 2010-ben a Bradfordhoz került, ahonnan a Morecamb csapatához igazolt. Jelenleg csapat nélküli. Threlfall a döntő mindkét mérkőzésén betalált. Az odavágón a saját kapujába juttatta a labdát, a visszavágón viszont javított, mert az ő gólja kellett a hosszabbításhoz. 

Jay Spearing: Jay is igazi scouser, Liverpool Wallasey nevű kerületében látta meg a napvilágot. Az ifi csapatból messze ő volt a legsikeresebb játékos a csapatnál. Miután társaihoz hasonlóan végigjárta a szamárlétrát a csapatnál, 2008 december 8. a PSV elleni BL csoportmeccsen be is mutatkozhatott a nagyok közt. Rafa és Hodgson is csak elvétve játszatta, de Kenny kinevezésével beverekedte magát a kezdőbe. 55 mérkőzést játszott Vörösben és egy Ligakupát nyert. Miután Brendan Rodgers nem számolt vele, 2012-ben a Boltonhoz került, előbb kölcösnbe, majd végleg. Játszott a Blackburn Rovers-ben is. Jelenleg a League One-ban szereplő Blackpool kapitánya. 

Charlie Barnett: Barnett 2008-ban igazolt a Tranmere Rovers együtteséhez. A középpályás játszott még az Accrington-ban, legutóbb pedig Telford United-ben futballozott.

Jimmy Ryan: Az ír középpályás a Liverpool közeli Maghull-ban született. 2007 nyarán a Shrewsbury Town csapatához igazolt. Játszott az Accringtonban, a Scunthorpe Unitedben, a Chesterfieldben és a Fleetwoodban. Két éve pedig újra együtt rúgja a bőrt Jay Spearing-gel a Blackpoolban,

Ryan Flynn: Az Edinburgh-ben született jobb oldali középpályás 2005-ben került a skót Falkirk akadémiájáról Melwoodba. Itt aztán a tartalék csapatig eljutott, de a sorozatos kölcsönadások után visszatért a nevelő együtteséhez. A Sheffield United és az Oldham Athletic után jelenleg a skót elsőosztályban a St. Mirrenben játszik. 

Ryan Flynn

Ray Putterill: Ray szintén helyi srác volt, aki Melwoodban készült fel a profi karrierjére, de profi szerződése után csak alacsonyabb osztályú csapatokban szerepelt. 2016 óta pedig a ligán kívüli Marine FC-ben játszik.

Steven Irwin: Irwin is a liverpooliak táborát erősíti. Sajnos neki sem sikerült bekerülni a az első csapat keretébe, de a tartalékok közt eljutott 34 meccsig. 2011-ben a holland Telstar csapatához került. Legutóbb pedig a finn FF Jaro csapatában focizott. 

Astrit Ajdarevic: A Pristinában született svéd-albán középpályás 20047 januárjában a svéd Falkenbergtől került a Liverpoolhoz. Astrit-ot eredetileg a felnőtt csapathoz igazolták, de ott sosem lépett pályára. A Leicesternek előbb kölcsön, majd végleg eladtuk 2009-ben, Több csapatban is megfordult azóta, mint a Standard Liege, Charlton, Helsingborg, AEK Athen. A görögökkel bajnokságot nyert. A még mindig csak 28 éves játékos bő egy hete igazolt a svéd kupagyőztes Djurgardenhez. 

Craig Linfield: A liverpooli Wirral-ban született csatárt tartották a korosztályának egyik nagy tehetségének, de nem sikerült azt a karriert befutnia, amit jósoltak neki. Többször is az első csapattal edzhetett, de Benitez a lehetőséget úgy adta meg neki, hogy állandóan kölcsönadta kisebb csapatoknak. 2009 utolsó napjaiban végleg a Macclesfield Town-hoz igazolt. Profi karrierjét ugyanúgy töltötte, mint az akadémistait. Csapatról csapatra vándorolt. Legutóbb azzal vétette magát észre, hogy tavaly év elején az FC United of Manchesterhez igazolt. Lindfield gólt szerzett a döntő első meccsén. 

Craig Lindfield

Nathan Eccleston: A Manchesterben született, de a Liverpool akadémiáján nevelkedett Eccleston, Spearingen kívül a másik játékos, aki bemutatkozhatott a felnőttek között. Igaz neki csak 9 meccs jutott. 2010 szeptemberében a Steua elleni EL csoportmeccsen a hajrába cserélte be Hodgson. Többször szerepelt kölcsönben mielőtt a Blackpoolhoz került volna. A Blackpoolnál sem tudott megragadni, ők is többször kölcsönadták. Skóciában a Patrick Thistle-nél próbált szerencsét, majd ezt követte a Kilmarnock együttese. Szerződése lejárta után több mint fél évig csapat nélkül volt. Ekkor csapott le rá a Békéscsaba, hogy segítsen a kiesés elkerülésében. Hat meccsen 1 gólig jutott és még bent maradni sem sikerült. Így fél év után otthagyta az Előrét és mindössze 25 évesen bejelentette visszavonulását. 

Nathan Ecclestone

A csapat tagja volt még: David Roberts, Josh Mimms mindketten kapusok, Lee Woodward, Ben Parsonage, Sean Highdale, 

 

Ti emlékeztek rájuk? Szerintetek ki érdemelt volna több lehetőséget a bizonyításra? 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr7514631934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása