<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Liverpool - Huddersfield - Még nem adjuk fel

2019. április 25. 18:18 - Thommo

Sajnos, mint ahogy azt várni lehetett, a manu nem tette meg azt a szívességet nekünk, hogy pontot raboljon a városi riválisától. Így már csak három meccsünk maradt arra, hogy valahogy a City elé kerüljünk a tabellán. Ennek első lépcsőjeként, holnap este a csontutolsó Huddersfielden kell átgázolni. 

Mikor október végén a 9. fordulóban idegenben legyőztük a Huddersfieldet 1-0-ra, akkor még a német David Wagner volt a menedzser, de a sorozatos rossz eredmények miatt kölcsönös megállapodás után szerződést bontottak a felek. Az újonnan kinevezett Jan Siewert sem váltotta meg a világot. A fiatal német szakvezető összesen 1 győzelmet ért el a csapattal, még február 26. a Wolverhamptont verték meg, azóta viszont hétmeccses bukóban vannak. Ez a teljesítmény még a Champoban sem lesz elég.

Jan Siewert a Durtmond edzői karának tagja volt, de hogy olyan sikeres lesz-e mint elődei, az már közel sem biztos

A Huddersfield hiába csinált nagybevásárlást a nyáron, ez szinte semmit nem segített rajtuk. A csatárok rendesen be vannak oltva a gólok ellen. Sokáig a csapat legeredményesebb játékosa az ausztrál Aaron Mooy volt a maga 3 találatával. Januárban aztán megszerezték a fiatal Karlan Granet a Charltontól, aki 10 meccs alatt 4 gólt szerzett. Ennyit a pozitívumokról. A Huddersfield 3 győzelmével és 5 döntetlenével sokáig veszélyeztette a 2007/08-as negatív rekordját, jelenleg 14 pont áll a nevük mellett. 20 lőtt góljuk édeskevés, a legkevesebb az egész ligában, 69 kapott góljuknál csak a már szintén biztos kieső Fulhamnak van több (76). 

Hiába a jó teljesítmény Karlan Grattől, jövőre ismét csak a másodosztályban szerepelhet

Október 20. a 9. fordulóban játszottunk a Huddersfielddel, akkor egy rendesen összekuszált csapat ért el, egy soványka 1-0-ás győzelmet. A 24. percben Salah váltotta gólra Shaqiri kiugratását. Ez volt az egyiptomi 50. PL gólja, amiből 48-at a Liverpool színeiben ért el. Ezen a napon a 3 ponton kívül csak Ian Rush-nak lehetett örülni, aki aznap töltötte be 57. életévét. 

Lallana hosszú idő után kezdőként léphetett pályára, hogy aztán lecserélhessék...sérülés miatt

Jan Siewertnek lehetnek gondjai az összeállítást illetően, négy játékosára sem számíthat. Diakhaby, Sabiri, Depoitre és Quaner egyránt sérültek. Huddersfield: Lössl - Durm - Kongolo - Schindler - Smith - Mbenza - Hogg - Bacuna - Kachunga - Mooy - Mounié

Jürgen Kloppnak nincsenek ilyen gondjai. Fabinho, Lallana és Lovren sérülése sem súlyos, úgyhogy akár pályára is léphetnek. Ugyanakkor több változtatás is lehet a keretben a keddi BL meccsre való tekintettel. LFC: Alisson - Robertson - VvD - Matip - Gomez - Milner - Keita - Fabinho - Mané - Origi - Salah

A mérkőzést pénteken este 20:15-től a Spíler1 fogja közvetíteni, a mérkőzés 21:00-kor kezdődik.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr8614785574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása