<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Mi a Liverpool sikerének igazi titka? - Podcast, második rész.

2019. október 17. 03:47 - Crouch_15

Több tudatossággal és izgatottsággal készültünk életünk második podcastjének felvételére, amivel kapcsolatban csak annyit tudtunk, hogy szörnyen vártuk. Van ebben valami izgalmas, olyasmit csinálni, amiről valójában semmit nem tudsz, mégis szeretnél jó lenni benne. Mi továbbra sem állítjuk, hogy mi vagyunk a legjobb választás, de annyit egészen biztos, hogy a leglelkesebbek igen. Minden amatőrségünk ellenére igyekeztünk olyan témákat választani, ami számotokra is érdekes lehet, és bár szerettük volna, ha ez egy órába belefér, a tőletek korábban kért bizalom és a türelem jegyében másfél lett.

 

img_20191007_120134.jpg

 


A műsor elején például Adrián mesélt arról, pontosan minek köszönhetők a jelenlegi sikereink, mind taktikai, mind mentális szempontból, kicsit összehasonlítva legnagyobb riválisunkkal a képet. Ezt követően már igéző tekintetünket a januárra fordítottuk, és bár még sok víz lefolyik addig a Mersey partján, arról értekeztünk szükségünk lehet-e új igazolásra, ha igen, akkor pontosan kire, és milyen poszton? Noha a jelent lezártuk, a jövő tartogatott még izgalmas kérdéseket, így tértünk győzelmi szériánk fenntarthatóságára, ahol azon morfondíroztunk, hány győzelmünk lehet még egymás után? Ha pedig már győzelmek: a mostani nyolc pontos előny elég lehet a végső sikerre, vagy Liverpool városán az örök kárhozat átka ül? Mi kellhet a bajnoki címhez egy olyan évben, ahol már Novemberben nyolc pont az előnyünk a második helyezettel szemben? Végül egy izgalmas témával zártuk a jövő témakörét, ahol mindenki egy kicsit másképp látta, szükséges-e sajnálnunk a legnagyobb riválisunk vesszőfutását akkor, amikor nekünk épp a legszebb napjaink ragyognak a 21. századi történelmünk során? Nem volt a műsorterv része, mégis úgy alakult, hogy kitérjünk rá, Manchesterben megfelelő-e szerintünk a játékosok mentalitása, míg podcastünkben néhány mondat erejéig a Liverpoolban tett tanulmányi útunkra is kitértünk.

 



Biztos nem lett tökéletes az adás, kérlek ne is várjátok ezt tőlünk. Tanulunk. Magunkról, erről a világról, egymásról, a folyamatról. Liverpoolról. Mint írtam, nekünk ez egy új világ, de ahogy az első részt követően, itt is az a cél, hogy harmadik alkalommal ismét egy kicsit jobban menjen. Kérjük, tartsatok velünk, és reményeink szerint valami nagyszerű fog kisülni belőle.

Az adásban velünk tartóknak jó szórakozást, és kellemes kikapcsolódást kívánunk, egyben kérünk titeket, akár Facebookon, akár a videó alatt, mondjátok el véleményeteket az elhangzottak, vagy annak minősége kapcsán.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr9615227370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása