<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

SSC Napoli - Liverpool - Hajsza a Nagyfülüért

2019. szeptember 17. 09:00 - Thommo

Ma este megkezdődnek a Bajnokok Ligája csoportküzdelmei, 32 csapat indul hosszú hadjáratra, hogy májusban végül magasba emelhessék a Nagyfülü trófeát. Csapatunk Olaszországban kezdi meg a küzdelmeket, az ellenfél a tavalyi "kedves" ismerős Napoli. 

Tovább
Szólj hozzá!

Mit tanultunk az első négy fordulóból? - Hunfield Podcast 1. rész.

2019. szeptember 09. 18:24 - Crouch_15

Mély levegőt vettünk, és belevágtunk. Pontosan nem tudtuk, mit várjunk, ezért hát csak elindítottuk  a felvételt, és beszélni kezdtünk. Volt bennünk némi izgalom, bennem legalábbis egész biztosan, hiszen ha bár szeretek a futballról beszélni, egészen más ezt úgy tenni, hogy tudom, mások is meghallgatják majd. Ismerősök, ismeretlenek, szurkolók, vagy csak egyszerű emberek. Az írás is így kezdődött: félelemmel vegyített izgalom, és az egész mögött megbúvó gyermeki kérdés: tetszeni fog nekik?

 

2652921-54880730-2560-1440.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Pánik Liverpoolban?

2019. augusztus 27. 00:40 - Crouch_15

„Pánik Liverpoolban, távozásáról beszél Jüregen Klopp” – írta meg ma egy hazai újság online cikkében, és tett hasonlóan a legtöbb sportoldal. Tény és való, mesterünk valóban arról tett említést egy interjúban, hogy amennyiben kitölti szerződését, egy kicsit pihenni szeretne. Egy évet talán, aztán majd kiderül mi lesz. A probléma nem is feltétlen ezzel van, szerintem mindenki egyetért, ha azt mondom, a Liverpool kispadja egy idő után felemészti az embert, egyszerűen kifárasztja. Csodálatos, és nagyszerű klub, ahol a szurkolók a végletekig kiállnak a menedzser mellett. A 21. században egyetlen olyan menedzserről tudunk, akit vasvillával üldözött volna el mindenki, de ezen kívül a publikum türelmes, támogató. Még Rodgers is kapott egy utolsó esélyt azok után, hogy az utolsó fordulóban 6-1-re nyert ellenünk az azóta másodosztály darálójában őrlődő Stoke City.

Valahogy bármennyiszer is futok neki, nem sikerül megfogalmaznom tökéletesen, mennyire igénytelennek tartom az újságírás ezen formáját, és mennyire szánom azokat ezen a szakmán belül, akik kiengednek a kezük közül egy ilyen címet, és ráugranak a szenzációkeltésre. Nem adnak értéket hozzá, nem vonnak le ésszerű következtetést, csupán kiírják: „pánik Liverpolban!” – hétvégén annyira pánikba esett a csapat, hogy az Arsenal szurkolóit sikeresen hazaszállította a holdról a földre.

 

 

 

Tovább
2 komment

Liverpool 3-1 Arsenal - Dopamin dealerek

2019. augusztus 24. 23:52 - Crouch_15

Ó, hát ide is elérkeztünk. Volt már veletek olyan, hogy valamit szerettetek volna, csak épp elkezdeni volt nehéz, aztán rájöttetek, hogy a cselekedeteink végül meghatározzák a dolgok későbbi alakulását? Nem fogok nektek hazudni, mert nem egy tökéletes képet akarok lefesteni, hanem a valóságot. Néha szörnyen lustának érzem magam, és hiába van egy jónak tűnő ötlet a fejemben, vagy mondanék el valamit, valahogy a folyamatos munka mellett nincs ingerem írni. Pedig igazából imádom, mint ezt az egészet is. Csak tudom, hogy részemről lehetne sokkal jobb is, és ha a mai napra gondolok, ismét az jut eszembe, a lustaság kishíján győzedelmeskedett. De csak majdnem, leginkább úgy tudnám jellemezni, mint Adrián hibáját: fájdalmas, mégsem végzetes.

 

Erőd.

Tovább
1 komment

Jürgen jobban tudja

2019. augusztus 07. 21:54 - Crouch_15

Nem mondhatnám, hogy túlzottan elizgultam volna az idei nyarat. Sőt mondok jobbat, nekem igazán még a Bajnokok Ligája győzelmet sem sikerült felfognom. A döntőt igen, talán még azt is, hogy pár nappal később ott sétáltam azon a gyepen a Wanda Metropolitanoban, amin a játékosaink hullajtották szent örömkönnyeiket. Fejben viszont még mindig a kettes metrón állok, a Pillangó utcánál bezárulnak az ajtók, kezemben a telefon amin a meccs megy. Trent úgy tesz, mintha hagyná Shaqnek, de aztán hirtelen mégis beadja a szögletet, Origi lő, Piqué hajszállal ér bele, de már késő, már gól, már bent van, a negyedik, a mindent eldöntő, én meg hirtelen üvölteni, bőgni, a mellettem álló nyakába tudnék ugrani, mindent egyszerre. Bővebben az estéről itt olvashatsz. Én még fejben valahol itt tartok, talán ezért sem tudtam megírni a madridi útról a beszámolót. Meg persze, mert egy lusta dög vagyok.  De itt és most megígérem – talán felelőtlenül – el fog készülni.

 

img_20190604_174047.jpgSpoiler - Once red, always red.

Tovább
Szólj hozzá!