<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Aston Villa - Liverpool - Asztalon Villa

2019. november 01. 20:05 - Thommo

fRobog tovább a Premiere League, már a 11. forduló küzdelmei következnek, Kloppék pedig egészen Birminghamig utaznak, ahol az Aston Villa csapatával mérkőznek meg, szombaton délután a Villa Parkban. 

Tovább
Szólj hozzá!

Mi a Liverpool sikerének igazi titka? - Podcast, második rész.

2019. október 17. 03:47 - Crouch_15

Több tudatossággal és izgatottsággal készültünk életünk második podcastjének felvételére, amivel kapcsolatban csak annyit tudtunk, hogy szörnyen vártuk. Van ebben valami izgalmas, olyasmit csinálni, amiről valójában semmit nem tudsz, mégis szeretnél jó lenni benne. Mi továbbra sem állítjuk, hogy mi vagyunk a legjobb választás, de annyit egészen biztos, hogy a leglelkesebbek igen. Minden amatőrségünk ellenére igyekeztünk olyan témákat választani, ami számotokra is érdekes lehet, és bár szerettük volna, ha ez egy órába belefér, a tőletek korábban kért bizalom és a türelem jegyében másfél lett.

 

img_20191007_120134.jpg

 

Tovább
Szólj hozzá!

Liverpool - Red Bull Salzburg - Bikafuttatás az Anfield Roadon

2019. október 02. 08:33 - RedDri

Ma este folytatódik a versenyfutás a Nagyfülűért, amikor is a Red Bull Salzburg csapata látogat az Anfieldre. Mindkét gárda lehengerlő formában van, és veretlenül vezeti hazája bajnokságát, így parázs összecsapás várható. Vajon csapatunk vörös meze mennyire paprikázza majd fel az osztrák bikákat?

Tovább
Szólj hozzá!