<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Huddersfield - Liverpool - Ki nyer ma?

2018. január 30. 11:56 - Thommo

Hétközi fordulót rendeznek a PL-ben, melynek keretein belül ma este Kloppék a Huddersfield Town otthonába látogatnak. 

Azzal a Huddersfield-del találkozunk, akik ellen ősszel megkezdtük a 19 meccses menetelésünket. Akkor a Tottenhamtől 4-1-re elvesztett bajnokiból jöttünk, most pedig a következő fordulóban találkozunk velük. David Wagner tanítványai jelenleg a 14 helyen tanyáznak a tabellán. Az újonc az egyik legkevesebb gólt lövi a bajnokságban (19, de az egyik legtöbbet is kapja (41). Az októberi mérkőzésen hazai pályán 3-0-ra nyertünk, Sturridge, Firmino és Wijnaldum góljaival, a meccsbe még az is belefért, hogy Salah 11-est hibázzon.

David Wagner masszív kiscsapatot rakott össze

Ismerős játékossal is találkozhatunk ellenfelünk csapatában. Ugyanis a Pool akadémiáján nevelkedett, de azóta a fél Championship-et is megjárt Tom Ince is az újonc keretének tagja. A Derby County csapatától szerződtetett balszélső eddig nem azt az utat járja be, amit egykor megjósoltak neki. A mostani szezonban is csak 1 góllal járult hozzá csapata sikereihez, ami egy támadóhoz képest igen szerény teljesítmény. A fiatal szélső ma ünnepli 26. születésnapját, amit reményeink szerint majd a vendégek jól elrontanak. 

Ince csak küszködik az újoncnál

Sérültek tekintetében egyik csapat sem áll a legjobban. David Wagner nem számíthat a védő Jon Gorenc -Stankovic-ra és a csatár Elias Kachunga-ra, mindkét játékos térdsérüléssel küzd. Ugyancsak nem léphet pályára Martin Cranie és Danny Williams sem. Míg Klopp nem számolhat Klavan mellett az újra visszasérülő Lallanara sem.

A címben feltett kérdésre szívünk szerint egybehangzóan azt mondanánk, hogy fix 2-es, de csapatunk két mérkőzés óta nyeretlen, ráadásul a két kiesőjelölttel szemben elég ötlettelen játékkal sikerült kikapni. Igaz a Huddersfield is egy három meccses bukta szériában van, összességében pedig december közepe óta nem nyertek a bajnokságban. Természetesen még így is a Liverpool az esélyese a találkozónak, de ehhez az kell, hogy a védelem és az aktuális kapus (Karius?) a helyzet magaslatán legyen. 

A mérkőzést ma este a SpílerTv közvetíti 20:30-tól kezdődő felvezetővel, a meccs 21:00-kor kezdődik. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr913615778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása