<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Az otthontól távol - Október

2017. november 21. 22:22 - Crouch_15

Rendhagyó sorozatunk újra jelentkezik, melyben ismét sorra vesszük, hogyan teljesítettek kölcsönben lévő játékosaink Október hónapban.

Divock Origi: Belga csatárunk a Wolfsburg színeiben 4 mérkőzésen lépett pályára. A Leverkusen elleni 2-2-re végződő idegenbeli mérkőzésen csapata első gólját szerezte, majd a 84. percben lecserélték. Otthon a Hoffenheim ellen a 70. percben lecserélték. A Schalke ellen idegenben a 77 percben cserélték be és a 90. percben szerzett találatával egyenlített ki. A kupában a Hannover ellen végig a pályán volt. Origi októberi mérlege 2 gól, csapatának 3 Döntetlen és továbbjutás a kupában.

Connor Randall: A skót Hearts gárdájánál szereplő játosunknak elég kaotikusra sikerült az októbere. A Ross County elleni 2-1-es győzelem alkalmával a győztes találatot készítette elő az 58. percben, majd a 65.-ben megkapta második sárga lapját így idő előtt mehetett zuhanyozni. Az eltiltást követően a Kilmarnock ellen végig játszott. A Rangers ellen egy kisebb térdsérülés miatt be sem öltözhetett. A Hearts szereplése Connorral 1W 1L

Sheyi Ojo: A Fulham csapatában szereplő Ojo-t még a szeptember végi QPR elleni bajnokin cserélték le sérülés miatt, ami annyira súlyos, hogy idén már biztosan nem lép pályára.

Pedro Chirivella: Fiatal spanyol középpályásunk a holland Willem II gárdájában minden októberi meccsét végigjátszotta. Három bajnokiján 2 sárga lapot gyűjtött be. A kiesést elkerülni igyekvő csapat októberi mérlege 2W 1L illetve a Heerenveen legyőzésével továbbjutás a kupában.

Allan: A ciprusi bajnokságban vitézkedő Apollon Limassol gárdáját erősítő 20 éves brazil középpályás nem kap sok lehetőséget a bizonyításra. Csereként a félidőben lépett pályára a Doxa elleni bajnokin. Az Atalanta ellni EL csoportmérkőzésen az 57. percben cserélték le, ahol még egy sárgát is kapott.

Taiwo Awoniyi: Nigériai csatárunk nagyon jól kezdett a belga első osztályban szereplő Mouscron gárdájánál, de ezt a jó formáját nem tudta átmenteni. Négy mérkőzésen kapott lehetőséget, melyek közül az első kettőt végigjátszotta. A másik 2 összecsapáson mindkét alkalommal az 57 percben lépett pályára és egy sárgát is begyűjtött. Taiwo-val a Mouscron Októberben 2D és 2L-t hozott össze.

Ryan Kent: A német Freiburg-ot erősítő balszélsőnk sincs könnyű helyzetben. A kiesés elől menekülő gárdában a lejátszott öt, októberi mérkőzésből hármat a padról nézett végig. A Bayern elleni csúfos vereség alkalmával a 66. percben lecserélték. A Stuttgart ellen a félidőben cserélték be, de ő sem tudott csodát tenni és sima 3-0 lett a vége.

Reméljük, játékosainknak a November ismét szerencsét hoz és egyre több lehetőséghez jutnak. Tartsatok velünk egy hónap múlva is, hogy megtudjuk összejött-e nekik.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr1013336347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása