<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Liverpool – Burnley - Dupla terhelés alatt

2017. november 21. 12:02 - Crouch_15


Letudtuk az első BL meccsünket, ami után elég vegyes érzéseink lehetnek, de nagyon belemélyedni a gondolatainkba nem szabad, mert itt a következő elvégzendő feladat. Szombat délután a Burnley látogat az Anfield-re, reményeink szerint egy kiadós verésre.



Az előző szezon 16. helyezettje meglepően jól kezdte az idényt, hiszen a Chelsea-t legyőzni, ráadásul a Stamford Bridge-n (2-3) bármelyik csapatnál igencsak megsüvegelendő tényező. Utána kikaptak a WBA-tól (0-1), hogy aztán játszanak egy döntetlent (1-1) a szintén nagy terveket szövögető Tottenham ellen. Végül otthon egygólos verésben (1-0) részesítették a Crystal Palace-t, aminek következtében a nyáron frissen kinevezett holland Frank de Boer-nak távoznia is kellett a londoniak kispadjáról. Így 4 meccs alatt szerzett 7 pontjukkal az előkelő 6. helyen tanyáznak.

Sean Dyche csapatánál nem történtek nagy változások, ugyan klubrekordnak jelentő összegért (15m font) leigazolták a Leeds csapatától az új-zélandi Chris Wood-ot, és 8 milliót fizettek a Swansea-nak a védekező középpályás Jack Cork játékjogáért. Érkezett még a Stoke csapatától két veterán, a jobbhátvéd Phil Bardsley és az ír jobbszélső Jonathan Walters.

Távozott szintén klubrekordért a belső védő Michael Keane 26m font ellenében az Evertonhoz. A csatár Andy Gray pedig a Watford gárdáját erősíti tovább szintén jelentős 18,5m font ellenében.

A mögöttünk hagyott szezonban egy győzelem és egy vereség a mérlegünk ellenük. Már a 2. fordulóban összecsaptak a felek és akkor otthon meglepetésre a Burnley 2:0 legyőzött bennünket. Tavasszal az Anfield-en hiába vezetett már a 7. percben a Burnley, Gini és Can góljaival visszavágtunk azért a vereségért.

Sean Dyche csapatában több sérült is van. A legkellemetlenebb a kezdő kapus Tom Heaton vállsérülése lehet, aki nagy valószínűséggel ki is hagyja a mérkőzést. Ugyancsak nem lép pályára a középpálya motorja az ír Jeff Hendrick és a bermudai csatár Nakhi Wells. A Vörösöknél a már megszokott sérülteken kívül csak Sadio Mané nem léphet pályára, aki City ellen begyűjtött piros lapja miatt kapott 3 meccses eltiltását kezdi meg.

Összességében egy nehéz mérkőzésre van kilátás egy masszív betömörülő kiscsapat ellen. Csapatunk a Sevilla elleni BL összecsapáson megmutatta, hogy fel tud állni a nagy pofonból. Ha Bobby kicsit pontosabb és a bíró sporttárs is komolyabban vette volna a feladatát, akkor simább a meccs. Így a Burnley elleni összecsapásra vár, h ismét elkapjuk a fonalat és újra azt a lehengerlő játékot mutassuk, amit tudunk és, amiért szeretjük a csapatot, csak az a fránya védelem állna össze rendesen…

A mérkőzés szombaton 16:00-kor kezdődik, és mivel nem közvetíti tv, így nem marad más, mint streamre fel.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr8413335429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása