<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Az otthontól távol - Január

2018. február 19. 18:22 - Thommo

Havi rendszerességgel jelentkező rovatunk ismét jelentkezik, ezúttal is nyakunkba vesszük Európát, hogy megnézzük hogyan teljesítettek kölcsönben lévő játékosaink. 

Divock Origi: Belga csatárunk az idény eleje óta a német Wolfsburg csapatában gyűjti a tapasztalatot, hogy a következő szezontól ismét sikeresebben szálljon versenybe a kezdőbe kerülésért. A Bundesligában a téli szünet miatt rövidebb volt a januári hónap, így csak 3 mérkőzést játszottak. Sajnos Origi ebből a 3 meccsből csak kettőn lépett pályára igaz akkor végig játszotta a mérkőzéseket. A Dortmund ellen 0-0-s döntetlent értek el idegenben, míg hazai pályán kaptak ki 3-1-re a Frankfurt gárdájától. A Hannover elleni győztes meccsen betegség miatt nem tudott pályára lépni.

Origi - 4 gól 1 assziszt eddig ez nagyon kevés

Sheyi Ojo: A Fulhamnél pallérozódó egyszeres angol U válogatott szélső parádés decembert futott, de sajnos ezt a jó formáját az új évre nem tudta áthozni. Igaz ebben közrejátszott az is, hogy a Middlesbrough elleni mérkőzés 53. percében sérülés miatt lecserélték. Előtte az Ipswich ellen 4-1-re megnyert találkozón a 65. percben 1-0-s vendég vezetésnél lecserélték, majd pár nappal később a Southampton elleni FA kupa meccsen pedig csak 23 perc jutott neki. Sajnos a sérülése miatt a hónapban már nem is játszott. 

Ojo pechére az Ipswich ellen kimaradt a nagy fordításból, majd sérülés hátráltatta a jó teljesítmény folytatásában

Connor Randall: A helyi születésű középpályás a skót Hearts-nél vendégeskedik és Craig Levein mester újabban a jobbhátvéd posztján szerepelteti az ifjoncot, aki nagyszerűen megállja a helyét az új posztján. A Hamilton és a Celtic elleni bajnokikat végig játszotta, az előbbit 3-0-ra megnyerték, míg a listavezetőtől 3-1-re kikaptak. A kettő között a Motherwell ellen csak az utolsó 6 percre állt be. A bajnoki meccsek mellett 2 kupameccs is jutott neki, melyből a Hibernian ellen végig a pályán volt és 1-0-ra győztek. A következő fordulóban viszont újra csak a padról szállt be a 77. percben a sérült Demetri Mitchell-t váltotta. 

Randall egyre több lehetőséghez jut és él is a lehetőséggel 

Ryan Kent: Az U20-as válogatott csatárt január 8. Klopp visszahívta a német Freiburg csapatától, h január 12. a Bristol City-hez adja tovább, hogy a szélső jobban szem előtt legyen a mesternek. Másnap már a Norwich City ellen a padról be is dobták a mélyvízbe. A Derby ellen csak a padról szemlélte a meccset, ami gólnélküli döntetlennel ért véget. A QPR ellen aztán már kezdőként lépett pályára és a 45. percben szögletet végzett el, amit tökéletesen varázsolt oda Famara Diédhiou fejére ezzel megszerezte első gólpasszát. Ugyan a 64. percben lecserélték, de így is 2-0-ra megnyerték a mérkőzést. A bajnokik mellett a Ligakupában is pályára lépett a Manchester City ellen igaz csereként. A hősiesen küzdő csapat az utolsó utáni pillanatban kapott esett ki a további küzdelmekből, amin Kent a 71. percben állt be. 

Jó döntés volt a szélsőt visszahozni Angliába

Pedro Chirivella: A holland Willem II csapatában játszó spanyol középpályás rendszeresen végigjátssza a mérkőzéseket a kiesés elől menekülő csapatban és ez az új évben sem változott. Az Eredivisie-ban akárcsak a Bundesligában szintén volt téli szünet így csak két bajnokit játszottak. A Groningen ellen a 71. percben Pedro labdája találta meg a 10 perccel korábban beálló Ismail Azzaoui-t így mentve 1-1-re a találkozót. Az Alkmaar  ellen 2-0-ra elvesztett találkozón begyűjtött egy sárga lapos figyelmeztetést. A kupában is érdekelt volt a Willem, ott a Roda volt az ellenfél, és ugyan a szétlövésben nem jutott neki elvégzendő 11-es, de a teljes 120 percet a pályán töltötte. 

Chirivella kirobbanthatatlan a Willem csapatából

Allan: Brazil középpályásunk Cipruson az Appollon Limassol csapatában szerepel. 8 bajnoki fordulót rendeztek januárban melyből három bepótolt forduló volt. Most pótolták be az 1 és 2 (!!!) valamint a 9. fordulót. Ezek közül Allan az első és második fordulóban nem léphetett pályára, mivel akkor még hivatalosan nem volt a csapat tagja. A maradék 6 mérkőzésen egy kivételével mindegyiken kezdő volt és ugyancsak egy kivételével ezeket végig is játszotta. A másik két mérkőzésen előbb az utolsó 18 percre cserélték be, majd a másikon az utolsó 9 percet már a padról nézte végig. Ez alatt a 6 mérkőzés alatt 2 győzelmet 3 döntetlent és 1 vereséget ért el csapatával.

Allan nem lábat lógatni ment Ciprusra, de teljesítménye nem erre enged következtetni

Taiwo Awoniyi: Nigériai csatárunk Belgiumban a Mouscron csapatában nagyin ígéretesen kezdte a szezont, de a kezdeti lendület megtört és azóta is csak keresi a jó formáját. Az új év első hónapjában sem lett jobb a helyzete, a lejátszott három bajnokit ugyan mind végig játszotta, de betalálnia ismét nem sikerült az ellenfelek hálójába. Januárban 1 győzelem és 2 vereség a mérlege a lassan a kiesés felé kerülő csapatával. 

Taiwo még mindig keresi a szeptemberi formáját

Az új év első hónapja sem lett sokkal sikeresebb Erasmusos játékosainknak, de mivel a remény hal meg utoljára így bízunk benne, hogy a szezon második fele mindenkinek sokkal jobban fog alakulni. 

Következő hónapban is tartsatok velünk, hogy kiderüljön, hogy sikerült-e nekik a jóslatot beváltani vagy maradtak a pokol bugyraiban, valamint újabb játékosok is kerülnek majd a listára

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr1913682512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása