<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Magabiztosan, de elővigyázatosan, előre!

2018. április 09. 22:08 - peti562

Úgy tűnik, hogy a múlt héten bejelentett Manchester City-Tinder szponzori együttműködés egyből gyümölcsöző lett, hiszen sok vegetálás után hirtelen egy héten belül kétszer is… szóval értitek.
Múlt hét szerdán még az egyetlen, a BL-ben veretlen angliai csapatnént fogadtuk a bajnokot, és lehengerlő, pontos és gyors futballal döngöltük őket a földbe. Ezen a héten már nem kell ennyi. Egy, a hétvégi meccset mintázó, a világ legunalmasabb 0-0-jának beillő, NB I-színvonalú 90 perc a világ legboldogabb férfijává tenne.

klopp_6.jpg

Salah, Robertson és Moreno is fittek, Can és Henderson viszont nem játszik, előbbi hátsérülés míg utóbbi eltiltás miatt hagyja ki a találkozót. A találkozót, amin optimista kiindulópont lehet a City hétvégi bajnokija, ahol a kis Sterling olyan pontatlanul lőtt, hogy még a labdát is csak minden második alkalommal találta el. Nagyon fontos lenne az első 30 percet kivédekezni mert ez kritikus lehet a meccs hátralévő részére mentálisan, egy gyors kapott gól sokat segíthet nekik és a mi többségében számottevő BL-rutin nélkül játszó keretünk megremeghet, viszont ahogy tovább és tovább visszatartjuk őket, egyre inkább ki kell majd jönniük úgy, hogy tudják: egy kapott gól, és a United-játékosokkal egy szobából nézhetik az elődöntőt. Én egy 4–5-1-et próbálnék meg magas védekezéssel és természetesen a német mester kézjegyével, a gegenpressinggel fűszerezve.

Klopp egyébként arról beszélt a sajtótájékoztatón, hogy nem szeretné ha úgy éreznénk, hogy mi vagyunk az esélyesebbek. Keményen kell dolgozni és csak arra gondolni, hogy mindent megtegyünk a továbbjutásért. Arra is kitért, hogy a játékosok rengeteg energiát fektettek abba, hogy itt tartsanak, és emlékszik arra mikor tavaly legyőztük a Middlesbrough csapatát és megszereztük a negyedik helyet, milyen jó érzés volt. Aztán selejtezőt játszottunk a Hoffenheimmel és azt gondoltuk ez nehéz lesz. Izgalmas volt, hogy BL-re készülhetünk és most itt vagyunk, és véleményem szerint a világ legjobb csapata ellen játszunk. Nehéz feladat ez, de nagy lehetőség is egyben.

Egy évvel ezelőtt márciusban voltam az 1-1-re végződő City-Liverpool bajnokin egy nagyon szerencsésen véghezvitt jegycserének köszönhetően: A hazai oldalra volt jegyem, és mivel az olcsóbb, mint a vendég (A Premier League-ben szabály limitálja 30 fontra a vendégjegyek árát), így egy jegyüzér hajlandó volt elcserélni egy vendégjegyre és bejutottam a Liverpool szektorba. Azt mondanom sem kell, hogy a háromezer liverpooli szurkoló nagyjából kiegyenlítette a több, mint tízszeres túlerőben lévő hazaiak hangját, sőt.

Ebben (is) bízhatunk holnap: A méltán világhírű utazó KOP.

screen_shot_2018-04-09_at_22_56_00.png

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr913821864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása