<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Lovren te ostoba tuk! (org)

2018. október 21. 23:57 - BenErdelyi

Huddersfield 0-1 Liverpool: Vélemény + Játékosértékelő

Related image

Újabb fogcsikorgatós, körömlerágós, záróizom befeszítős győzelem.

Továbbra sincs rúgott gólja a Huddersfieldnek idén a John Smith stadionban, bár a terrierek közel kerültek ennek a kellemetlen sorozatnak a megszakításához, amikor a Hogg 35-ről dropliból lőtte szét Alisson kapufáját.

Megint nem zártuk le a meccset egy második góllal, ellenben a vedelem idén már 6 clean sheetnél jár.

Related image

Játékosértékelő:

Alisson                              7/10

Gomez                              8/10

Lovren                               6/10

VVD                                   9/10

Robertson                        8/10

Lallana                              6/10

Hendo                               7/10

Milner                               7.2/10

Gini                                    6.6/10

Fabinho                            6.8/10

Salah                                 8/10

Sturridge                           7/10

Shaqiri                               7.9/10

Klopp                                 7/10

Klopptól fura volt ez a Milner-Bobby csere amikor próbáltuk tartani az eredményt, amúgy job done.

Volt néhány kapuralövése a terriereknek, amin Alisson viszonylag rajta volt (kapufa, illetve 40 méteres Gareth Bale szabadrúgás), amúgy szokásos cicázás az ötösünkön.

Gomez és Robertson jót dolgozott a vedelem szélén, előbbi tevékeny részese volt a győztes gólnak, miután egy tökéletesen meglőtt mélységi passzal találta meg az egyik ’zsebben’ Shaqirit, aki az végén az asszisztot jegyezte.

Lovren.

Image result for lovren

Ahogy azt mondtam a City elleni meccsen is, engem nem zavar, ha Van Dijk néha rosszul időzít egy belépőt és benézzük a tizit, mert amúgy egy hibátlan szörnyeteg a csávó.

Nade annál, ahogy Lovren – és egyébként Alberto Moreno is, bár ő hála istennek nem játszik sokat mostanában – minden meccsen hoz valami eszméletlenül ostoba döntést kulcshelyzetekben, kevés dolog háborít fel jobban.

Példa: a Huddersfield játékosa a mi jobb oldalunkon ’viharzik’ el egy kontratámadásnál (azért használok idézőjelet, mert nem Eden Hazardról van szó, hanem valami afrikai srácról, akit a hét közben találtak az utcán David Wagnerék) …

Lovren próbálja lelassítani, majd a mi tizenhatosunktól 3 cm-re úgy dönt, hogy ő most becsúszik (amiből kizárólag az ellenfél játékosának minőségbeli hiánya miatt nem lett vagy gól, vagy tizi).

De ha nem tizi és szabadrúgás az oldalvonal mellol az pusztán szerencse, Lovrennel kapcsolatban valahogy nem igazán lehet azt érezni, hogy direkt a büntető-területen kívül csúszna be…

Ha a terrierek bal szélsője mondjuk nem tolja meg rosszul a labdát, simán begyalogolhatna az ötösre.

Ha a világ valaha volt legjobb védői egyetemi kurzust tartanának (gondolok itt Rio Ferdinandtól Franz Beckenbauerig bárkire), akkor az a mondat, hogy „a tizenhatos környékén maradj talpon”, szerintem az első előadás 7. és 12. perce között hangozna el.

A City ellen is volt egy ugyanilyen naiv és ostoba belepője Agueroval szemben.

Na ennyit erről.

VVD megint a mezőny legjobbja volt, a meccsen felhasznált 5 középpályás közül igazából mindenki 7/10 környékén mozgott átlagos teljesítményekkel és eladott labdákkal, talán a gyengusz Adam Lallana kivételével.

Related image

Salah gólja több szempontból is menő volt, nekem különösen tetszett ahogy direkt a bal oldal fele kezd futni amikor Shaqiri megkapja a labdát, hogy helyet csináljon utána a gólhoz a két védő között.

A meccs egyetlen igazán penge mozdulatsora volt.

Sturridge oké, Shaqiri nagyon igyekszik és teljesen jól passzol a csapatba.

Szerda este jön a Red Star Belgrád az Anfieldre, remélem megtömjük őket rendesen (bár egy újabb 1-0 is megteszi srácok).

A Bendegúz voltam.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr4014314673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása