<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Watford - Liverpool - Lócitrom

2018. november 23. 18:20 - Thommo

Két hét után újra Premier League láthatnak az angol foci szerelmesei. Számunkra  a 13. forduló legérdekesebb találkozója a Pool watfordi vendégjátéka lesz a Vicarage Roadon.

A Watford csapatát az előző szezon második felében átvevő Javi Garcia sem tudta a gárda lejtmenetét megállítani, így csak a 14. helyen végeztek. Ennek az idénynek viszont tiszta lappal vágtak neki és első négy meccsüket megnyerve - közte a Tottenham hazai pályán való legyőzése - mutatta, hogy idén máshogy fog kinézni a csapat összképe. Azóta ugyan egy kicsit behúzták a féket, de így is szépen gyűjtögetik a pontokat, egyedül a Bournemouth-tól elszenvedett 4-0-ás zakóra nem lehetnek büszkék, viszont még így is a tabella 7. helyén tanyáznak.

Javi Garcia mutatja a helyes utat

A Lódarazsakat éveket óta a klub ikonja Troy Deeney húzza, a rutinos csatár ugyan idén csak 2 gólnál jár, de ez senkit ne tévesszen meg. Deeney mellé több játszótárs is felnőtt, Andy Gray és Roberto Pereyra együtt már 8 gólnál jár, míg a görög balhátvéd José Holebas próbál robertsoni magasságokba törni 4 gólpasszával. Abdulaye Doucoure és Étienne Capue a középpálya stabilitásáért felel, kiegészülve a rutinos Tom Cleverley-vel. Nagy kérdőjel viszont a Barcelona-tól nyáron végleg megszerzett Gerald Deulofeu, akiért ugyan nem sok a kifizetett 12 misi, de eddig játékával nem szolgált rá, még sérülése ellenére sem.

Deeney és a Chelsea iránti rajongása

Hendersonék tavaly kétszer mérkőztek meg a Lódarazsakkal, és mindkét alkalommal gólgazdag mérkőzést játszottunk velük. Az előző kiírás nyitányán találkoztunk a Watforddal idegenben, és a hazaiak a félidőben már 2-1-re vezettek. Fordulás után azonban Firmino és Salah 2 perc alatt megfordította az állást, de, hogy ne 3 ponttal távozzunk arról a veterán Miguel Britos gondoskodott, a 93. percben egy fejessel egalizált. A visszavágó már sokkal jobban sikerült. A 31. körben az Anfielden 5-0-ra gázoltunk át ellenfelünkön. Salah nagy kedvvel játszott ezen a találkozót, mesternégyesében csak Firmino rondított bele. Az egyiptomi szélső ezzel a négy góllal tette biztossá a gólkirályi címét. 

Salah - Watford 5-0 

Javi Martinez jó helyzetben van ugyanis Daryl Janmaat-on és az év végéig eltiltott Yoannes Caboul kivételével mindenki hadrafogható. A Watford várható kezdője: Foster - Holebas - Cathcart - Mariappa - Femenía - Doucoure - Chalobah - Pereyra - Hughes - Deeney - Dulifuli

Jürgen Klopp is nehéz helyzetben van a kezdő összeállítása miatt, de nem a hiányzók miatt, hanem, mert Lallana és Ox-on kívül mindenki bevethető. Hendo ugyan kisebb sérüléssel jött haza a válogatottól, de az előzetes vizsgálatok után kiderült, hogy nem komoly. A várható kezdő: Alisson - Robertson - VvD - Lovren - TAA - Henderson/Milner - Wijnaldum - Keita - Mane - Firmino - Salah

Hiába volt a válogatott szünet miatt két hét szünet a játékosoknak, de a keret nagy része hazája válogatottjánál szerepelt. Szerencsére szinte minden játékosunk jól teljesített címeres mezben és ezt a lendületet tovább tudják vinni vörös szerelésben is. Szükség is lesz a jó játékra és akár egy magabiztosabb győzelemre, mert szerdán létfontosságú meccsen lépünk pályára a PSG ellen a BL-ben. 

A mérkőzést szombaton 16:00-tól a Spíler1 közvetíti.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr6914389144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása