<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Az otthontól távol - Szeptember

2017. november 21. 15:42 - Crouch_15

Sziasztok!

Kihasználva a világbajnoki selejtezők okozta hiányt rendhagyó sorozatot indítunk, amelynek keretein belül hónapról hónapra meglessük, hogy kölcsönben lévő játékosaink miként teljesítenek.

Hunfield Road fényképe.

Divock Origi: Fiatal belga támadónkat az átigazolási időszak utolsó napján a német Wolfsburg-nak adtuk kölcsön a több játéklehetőség reményében. A kölcsön idejétől lejátszott 5 Bundesliga mérkőzésen pályára lépett, mindegyiken kezdőként. Kétszer cserélték le a Bayern és legutóbb a Mainz ellen, mindkétszer a meccs hajrájában. Az eddig pályán töltött 439 perc alatt 1 gólt szerzett, amit az 5. fordulóban a Werder Bremen ellen 1-1-re végződő találkozón szerzett. A Wolfsburg mérlege Origi-vel 4D 1L

Connor Randall: A helyi születésű Randall-t még július 28-án adtuk kölcsön a skót élvonalban szereplő Hearts csapatának. Másnap a skót kupában már a padon ülte végig a Dunfermline elleni meccset. Connor a skót bajnokság eddigi 8 fordulójából 7 mérkőzésen kapott lehetőséget, amiből 4szer végig a pályán volt. 530 percet töltött a gyepen eddig, gól, gólpassz nem került a neve mellé, ellenben begyűjtött 2 sárga lapot. Hearts szereplése Randall-al a csapatban 1W 3D 3L

Sheyi Ojo: Ojo-t Augusztus közepén adtuk kölcsön a Championship-ben szereplő Fulham gárdájának. Az angol U20-as világbajok szélső a Sheffield Wednesday ellen még csak a padon ült, de az azóta eltelt 6 bajnoki és 1 kupa meccsen kezdett és szinte végig is játszotta ezeket a találkozókat. Egyedül a Cardiff City elleni bajnokin nem volt a keretbe nevezve. Az utolsó 2 bajnokin lecserélték, viszont az eddig pályán töltött 594 perc alatt adott egy gólpasszt a Hull elleni fellépésen. Ojo-val a Fulham 4W 1D 1L és kiesés a Bristol ellen a kupából.

Pedro Chirivella: Pedro július végén került a holland bajnokságban részt vevő Willem II Tilbourg gárdájához. Spanyol középpályásunk 7 mérkőzésen jutott lehetőséghez és mindet végigjátszotta. Ezeken a találkozókon 630 perc alatt 2 gólpasszt jegyzett, egyet a bajnokságban a Roda ellen, egyet pedig a kupában az Apeldoorn ellen, valamint begyűjtött 3 sárga lapot is. Chirivella-val a Willem 1W 5L és továbbjutás a kupában a mérlege.

Allan: Brazil középpályásunk a ciprusi Apollon Limassol csapatánál szerepel kölcsönben. Összesen 2 mérkőzésen lépett pályára, amiből az egyik az Everton elleni EL csoportmérkőzés, amit végig is játszott. A bajnokságban is egyszer jutott szóhoz az Ermis Aradippou ellen, ahol a pályán töltött 80 perc alatt 1 sárgát szerzett.

Taiwo Awoniyi: A nigériai csatár a belga Mouscron-nál szerepel kölcsönben. A belga első osztályban 7 mérkőzésen szerepelt kezdőként, de csak 4et játszott végig, és a kupában is bemutatkozhatott. 648 pályán töltött perc alatt a bajnokságban 3 gól és 2 gólpassz mellett 1 sárgát is magáénak mondhat, míg a kupában 61 perc alatt 1-1 gólt és asszisztot jegyzett. Gólt lőtt a Lokeren, a Zulte Waregem és a Mechelen együttesének, illetve a Gent és a Kortrijk ellen egy egy alkalommal kihagyhatatlan helyzetbe hozta a társait. Awoniyi és a Mechelen mérlege 4W 2D 1L és továbbjutás a kupában.

Ryan Kent: Kent a Bundesliga-ba azon belül is a Freiburg csapatába került kölcsönbe augusztus utolsó napján. Eddig nem osztottak rá nagy szerepet, ugyanis 3 meccsen lépett pályára mindannyiszor csereként. Az így játszott 87 percben még nem tudta megváltani a világot, összesen egy sárgát szedett össze, pedig egy nagyon tehetséges szélső az angol fiú.

Tartsatok velünk legközelebb is, egy hónap múlva újra jelentkezünk!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr8513335755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása