<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Liverpool - Arsenal - ágyúgolyó futam

2017. november 21. 08:02 - Crouch_15

Alig kezdődött el a szezon máris jön a sérülések veszélyeivel teli rettegett válogatott szünet, de előtte még egy igen komoly mérkőzés vár a fiúkra az Arsenal ellen az Anfielden.

Ez a meccs az első igazi erőfelmérő, hogy hol is tartunk igazán. Az Arsenal az eddigi 2 fordulóban 3 pontot gyűjtött összesen. A nyitányon egy gól gazdag meccsen 4-3-ra verték a Leicester City gárdáját, az előző körben viszont egygólos vereséget szenvedtek a Brittania-ban a Stoke-tól. 

Wenger csapatában történtek változások. Klubrekordot jelentő összegért leigazolták az általunk is figyelt (?) lyon-i gólfelelős Alexandre Lacazette-t 53 millió euró ellenében. Mellette ingyen érkezett a Schalke-tól a bosnyák válogatott balhátvéd Sead Kolasinac. A távozók oldalán a lengyel válogatott kapus Wojciech Szczesny-n kívül – aki a Rómánál töltött kölcsön után a Juve-hoz igazolt – csak a brazil középhátvéd Gabriel számít komoly veszteségnek. 


A mögöttünk hagyott évadban 2szer találkoztunk az Arsenallal és mindkét alkalommal megnyertük a találkozókat. Rögtön az első fordulóban, idegenben sikerült elhozni mind a 3 pontot egy végig kiélezett és izgalmas összecsapáson, amit 4-3-ra nyertünk meg. Tavasszal az Anfielden egy simább meccsen 3-1-re múltuk felül a Wenger legényeket..


Wengerék idén már begyűjtöttek egy kupát ugyanis augusztus elején az FA Community Shield döntőjében 1-1-es rendes játékidő után tizenegyesekkel verték meg a Chelsea-t. 


Mindkét csapatnál vannak hiányzók. Nálunk Clyne és Lallana nem lépnek pályára, míg a vendégeknél Mertezacker és Cazorla bajlódik sérüléssel. Koscielny visszatér eltiltásából, és Alexis Sanchez is hadra fogható, de, hogy kezdőként fog-e szerepelni az majd csak a meccs előtt fog kiderülni.

 
Pénteken az U23-as csapat 2-1 arányban legyőzte az Arsenal U23as csapatát, a mieinknél Danny Ings végig a pályán volt, nagyon fontos meccsrutint szerezve, hogy minél hamarabb viszontláthassuk a nagycsapatnál. Ezzel az eredménnyel egyébként szerintem mindannyian kiegyeznénk. 
A mérkőzést vasárnap 17:00 a Prime adja

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr1413334461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása