<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Liverpool - Huddersfield - Mester és tanítványa

2017. november 21. 19:26 - Crouch_15

Csapatunk két hét után újra az Anfield-en lép pályára, az ellenfél az újonc Huddersfeild Town lesz.

Az újonc kilenc forduló alatt 3-3 győzelmet, döntetlent és vereséget tud felmutatni. Az első két fordulóban 3-0-ra verték a Crystal Palace-t és 1-0-ra a Newcastle-t. Döntetlen a Southampton-al (0-0), majd vereség a West Ham-től (2-0). Két döntetlen következett sorozatban a Leicester (1-1) és a Burnley (0-0) ellen, majd két vereség, a Tottenham (4-0) és a Swansea (2-0) ellenében. Legutóbb viszont újra győzelemnek örülhettek, ugyanis hazai pályán az addig veretlen United-et sikerült legyőzniük 2-1-re.

David Wagner csapatánál nagybevásárlást tartottak, nem kevesebb, mint 13 játékos érkezett. Steve Mounié a Montpellier-től érkezett 11.7m fontért. 8m fontért érkezett a Liverpool utánpótlás csapatait is megjárt szélső Tom Ince, aki a Derby County-t hagyta ott az élvonalért. Az ausztrál középpályás Aaron Mooy-ért 8m fontot utaltak a Manchester City-nek. Ingyen érkezett a veterán kapus Robert Green.

A távozóknál csak a bermudai csatár Nahki Wells jelent érdemi említést. Érte a Burnley fizetett 5m fontot.

A két együttes tavaly egy barátságos mérkőzésen találkozott, ahol Grujic és Moreno találataival 2-0-ra nyertünk. Azt megelőzően 99ben egy FA kupa találkozón szintén 2-0-ra nyertünk.

Mindkét csapatot sérülések sújtják. Az újoncnál a védelemből hiányzik a német Hefele és a szlovén Stankovic. Philip Billing és Kasey Palmer a középpályáról a támadóknál pedig Kachunga és Quaner fog hiányozni. A mieinknél az eddigi sérültjeink mellett Coutinho is apróbb sérüléssel bajlódik.

Kérdés, hogy a csapat, hogy heverte ki a Tottenham elleni zakót. Nagy szükség lenne egy jó eredményre és erre az újonc elleni találkozó pont jó alkalom. Klopp új variációs lehetőségeket is ki tud próbálni, főleg a védelemben. Reméljük, egy darabig hanyagolja Lovrent.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr8113336149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása