<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Stoke City 0 - 3 Liverpool - Csapatszellem

2017. november 30. 12:29 - Crouch_15

Elég álmosan kezdődött a mérkőzés, az első negyedórában egyik csapat sem erőltette a támadásokat, aztán 14-15 perc után elkezdtük futni és dolgozni a labdákért és ennek hamar meg is lett az eredménye, egyből gólt szereztünk. Itt meg kell jegyeznem, hogy az a mozdulat ahogy Firmino elengedte Mané kapuba tartó labdáját, hogy ne vegye el tőle a gólt, remek csapatszellemről tanúskodik.

Kiváló támadások, maximális alázat a csapat, és egymás iránt. Spirit of Anfield?

 


Azt bizony megköszönhetjük Atkinson játékvezetőnek, hogy Mignolet-t nem álltotta ki mikor Dioufot buktatta egyértelmű gólhelyzetben. Szerencsére a szabadrúgás nem jelentett veszélyt, fél percre rá pedig Mané könnyelműsködött el egy égbekiáltó ziccert.

A fordulás után megint nehezen jöttünk bele a meccsbe, de Szalah messiásként jött és megváltoztatta az egész második félidő képét. A legutóbbi négy Premier League meccsén 7 gólig jutó támadó már tíz perc után eredményes volt, majd öt perccel később a kegyelemdöfést is bevitte a ‘fazekasoknak’.

21 mérkőzés, 17 találat. Több, mint amennyit Messi, Ronaldo, vagy Neymar lőtt idén.


Összességében a meccs embere Mané, viszont Szalah és Mané mellett muszáj kiemelni Matipot is, remek védőteljesítményt nyújtott, továbbá Solanke egészen bíztatónak tűnt, remek passzokat (többek között egy gólpasszt is) adott.

Öröm és boldogság, legközelebb Brightonba utazunk hétvégén

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr7013406107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása