<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Az otthontól távol - November

2017. december 03. 18:07 - Thommo

Jó társaságban repül az idő - tartja a mondás, így van ez a focival is, hiszen csapatunk elkápráztat bennünket és közben észre sem vettük, hogy elrepült egy hónap. Ez pedig nem jelenthet mást, minthogy felkerekedünk és elhagyjuk Liverpoolt egy kis időre, és megnézzük kölcsönben szereplő fiataljaink mindennapjait. 

Divock Origi: Belga csatárunk a német Wolfsburg csapatánál vendégeskedik. Novemberben a válogatott meccsek miatt csak 3 fordulót rendeztek, ezeken döntetlenből, győzelemből és vereségből is begyűjtöttek egyet egyet. Dárdai Hertha-jával nyitották a hónapot. A 3-3-ra végződő találkozón Origi a 83. percig a pályán volt, ami alatt 1-1-gólt és gólpasszt is szerzett ezzel ő lett a meccs embere. A következő Freiburg elleni 3-1-re megnyert találkozón csak a 87-ben cserélték be így sokat nem tudott hozzátenni a játékhoz. Az Augsburg ellen viszont végig a pályán volt, a 2-1-es vereség alkalmával csak egy sárga lapot gyűjtött.

Origi: jól érzem magam a Farkasoknál

Connor Randall: A Kirby-ben született középpályás a skót Hearts csapatát erősíti. Vagyis erősítené, ugyanis a Kilmarnock elleni 2-1-es vereség alkalmával a 77 percig pályán lévő játékosnak a következő három bajnokin be kellett érnie a padozással. Reméljük a December sikeresebb hónap lesz számára.

ez nem Connor hónapja volt...

Sheyi Ojo: Ojo a szeptember végi QPR elleni bajnokin szerzett sérülése miatt csak november közepén térhetett vissza újra a pályára, de milyen visszatérés volt. A 17. helyen tanyázó Fulham a 2. Sheffieldhez látogatott, ahol egy 9 gólt hozó mérkőzésen elhozták a 3 pontot. Az 5-4-re megnyert találkozón Ojo lőtte csapata első gólját, amivel kiegyenlített, majd a szintén hatalmas tehetségnek, Ryan Sessegnon-nak készítette elő a 2. gólját, amivel már a vezetést is megszerezték. A hab a tortán a 69. percben szerzett önmaga 2. csapta 4. gólja. Végül 5 perccel később taktikai okok miatt lecserélték. A Milwall ellen végig a pályán volt és meg is nyerték a találkozót. Érdekesség, hogy Ojo-val a Fulham 6 győzelmet 1 döntetlent és 1 vereséget hozott össze, addig nélküle 0 győzelem 4 döntetlen és 4 vereség a mérleg.

Nélküle nem megy a Fulhamnek

Allan: Brazil középpályásunk a ciprusi Apollon Limassol gárdájánál vendégeskedik. 2 bajnokin kapott lehetőséget. Előbb az AEK Larnaca elleni 1-1-es döntetlen alkalmával csak a 76. percben cserélték be. Ezt követte az Alki Oroklini elleni idegenbeli 4-1-es siker amelyet végig játszott. Mindkét bajnokin begyűjtött 1-1 sárgát. Az Europa Ligában az Atalanta ellen végig a pályán volt (1-1), míg a lyon-i vendégségben nem nevezték a meccskeretbe. 

Allan ciprusi szereplése eddig elég felemás

Ryan Kent: A fiatal angol balszélső a német Freiburg csapatában játszik az idény végéig. Novemberben a csapat 3 bajnokijából csak a Mainz elleni 2-1-s siker alkalmával léphetett pályára, akkor is csereként a félidőben. A másik 2 meccsen nem nevezték a keretbe.

Még sok munka áll a fiatal szélső előtt

Pedro Chirivella: A középső középpályás spanyol Pedro a holland élvonalban a kiesés elől menekülő Willem II csapatában tölti a 17/18-as szezont. Pedronak egy hosszú sorozata szakadt meg, ugyanis az eddig minden bajokiját végig játszó tehetség - a 6. fordulóban a Heerenveen ellen nem volt nevezve. - November elején az Alkmaar elleni 3-2-s vereség alkalmával végig a pályán volt, két héttel később a Sparta Rotterdam ellen már a 40. percben lecserélték, legutóbb a VVV-Venlo ellen pedig már nem is nevezték a keretbe. 

Decembertől talán új sorozatot építhet

Taiwo Awoniyi: A 20 esztendős nigériai utánpótlás válogatott csatár a belga Mouscron csapatát erősíti. A Jupiler Pro League mind a 3 novemberi bajnokiját végigjátszotta, sajnos az összeset el is bukták. Taiwo az utolsó bajnokin a Gent vendégeként elszenvedett 3-1-es vereség alkalmával közel 2 hónap után lőtt újra gólt, de ezzel is csak csapata szépítő találatát szerezte meg. A belga kupában is játszottak méghozzá a legjobb 16 között a Charleroi-t látták vendégül. Taiwo az 59. percben már 1-0-s hátrányban állt be, de már ő sem tudott segíteni a csapatán így kiestek a kupából. 

Reméljük újra jönnek a gólok

Az idei évre búcsúzik kitekintő sorozatunk. Legközelebb Januárban találkozunk, addig is tartsatok velünk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr3513415065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása