<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Liverpool - Szpartak Moszkva - Sweet 16

2017. december 05. 15:09 - Thommo

Idén igen, de a szezonban reméljük nem most utoljára csendül fel a BL himnusz az Anfielden. Véget érnek a BL csoportküzdelmei, több csoportban már van(nak) továbbjutó(k), az E jelű négyesben viszont még három csapat küzd a két helyért. Csapatunk a Szpartak Moszkvát látja vendégül. 

 


Csoportunkat pont a Szpartak tette izgalmassá, amikor hazai környezetben nagy meglepetésre 5-1-re legyőzte a Sevilla csapatát.A visszavágón azonban helyükre kerültek a dolgok és 2-1-re kikaptak a spanyol csapattól. Az előző körben, akárcsak idegenben úgy otthon sem bírtak a Maribor-ral. Mindkét találkozó 1-1-re végződött. Ennek köszönhetően egy ellenünk elért győzelemmel tovább is tudnának jutni. A Szpartak hazája bajnokságában ugyan csak a 4. helyet foglalja el, de egészen félelmetes szériát építettek ki, utoljára augusztus közepén szenvedtek vereséget és 12 mérkőzés óta nem találtak legyőzőre. 

Massimo Carrera jól összerakta csapatát

Persze csapatunk sincs rossz formában, a Tottenham elleni csúfos vereség óta nem kaptunk ki és már 8 mérkőzés óta veretlenek vagyunk. Csúnyán belerondít a képbe a Sevilla és a Chelsea ellen elér döntetlen. Előbb egy, a félidőben már 3-0-s eredményt sikerült kiengedni a kezünkből, majd egy szintén domináns meccsen egy lecsúszott beadásnak köszönhetően nem tudtuk begyűjteni a 3 pontot. 

A Fantasztikus 4es repíti előre a csapatot.

A Szpartak legértékesebb játékosa a holland Quincy Promes. A 25 éves csatár Ajax gyerekcsapatától került a Twente korosztályos csapataiba, majd a felnőttekhez, innen szerződött Moszkvába. A 2014 nyarán érkezett játékos szorgosan termeli a gólokat, a jelenlegi szezonban eddig 13 gólt szerzett és 8 gólpasszt is kiosztott már. Legjobb meccsét pont a már említett Sevilla ellen hozta, akkor 2-2 gólt és asszisztot jegyzett. 

Promes-re nagyon oda kell figyelnie a védelemnek

Carrera csapatában többen is sérültek, Ananidze, Kombarov és Tigiev biztosan nem lép pályára, míg Artem Timofejev játéka kérdéses. Nálunk Matip-nak kérdéses a szereplése, helyette Klavan vagy a Gomez kezdhet.

A Liverpool várhatja kedvezőbben a mérkőzést, mivel a Vörösöknek egy döntetlen elég a továbbjutáshoz, míg a Moszkvai alakulatnak csak győzelem esetén jöhet ez össze. A Sevilla már szinte biztos továbbjutó, a Maribortól nagy bravúr kell, hogy pontot, pontokat raboljanak. 

A mérkőzést szerdán este 20:00-s felvezetéssel a Sport1 adja. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr2613437081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása