<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

A kijevi járat következő állomása: Manchester

2018. április 03. 21:17 - peti562

Guardiola végletekig kiszámítható, mégis nehezen követhető játéka most sem fog csalódást kelteni. Elképzelhető, hogy Aguero üresen álló helyén ismét Jesus kezd majd a bal oldalon elől, mögötte Sané és Silva együtt esetleg aggodalomra kelthetnének okot a védelmünk jobb oldalán, de nem olyan aggódós fából faragtak bennünket. A legfontosabb az, hogy már legfelül elkezdjünk védekezni, vagyis már a támadók olyan nyomást helyezzenek a Cityre, hogy ők pont úgy ne jussanak levegőhöz ahogy januárban. Ez a játék nagyon fárasztó (a végére el is fogytunk legutóbb), de még az olyan világsztárokat felsorakoztató csapat mint a City is zavarba jön tőle.

screen_shot_2018-04-03_at_22_02_24_copy.jpg

Guardiola a sajtótájékoztatón azt mondta, hogy az Anfield egy “remek hely” futballt játszani. Ideje megmutatni neki, hogy ez csak akkor igaz ha vörös mez van rajtad. Klopp a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy bár Nathaniel Clyne fizikailag elég jó állapotban van ahhoz, hogy játszon, viszont meccshiánya van, és ez egy fontos meccs ahol mindenkiből a legjobbjuk kell, főleg a védőkből. Nehéz döntés előtt áll a mester.

Illetve egy másik fontos tényező amiről beszélt Klopp az a közönség:
“Nem hinném, hogy bármit mondanom kéne. Úgy érzem, hogy az egész városban nagy a várakozás. Mindenki tudja mit kell tennie. Ha azt gondoljátok, hogy már lehoztátok a legjobb meccseteket a lelátón a Dortmund vagy a Villareal ellen, akkor azt kell mondanom, hogy ideje feljebb lépni. Erre számítok és ez az ami nagy segítség lehet. A lehető legerősebb ellenfelet kaptuk, de a City tisztel minket és nem alaptalanul. Ha az Anfield hangulatából előnyt tudunk kovácsolni, hát tegyük!”

screen_shot_2018-04-03_at_22_05_00_copy.jpg

A Manchester City sok épületet, játékost, alkalmazottat vásárolt az elmúlt évek során az olajmilliárdokból aminek révén topcsapattá alakultak. Van ott azonban egy nagyon fontos tényező amit soha nem fognak tudni megvenni és birtokolni, ez pedig az a hangulat ami Liverpoolban van európai kupameccsnapon. Mindenkitől aki kimegy ma Liverpool utcáira, és mindenkitől aki bemegy a stadionba a maximum kell, holnap ne legyen hangja senkinek! Ezzel olyan előnybe hozhatjuk a csapatot amin sem a United, sem a verhetetlennek hitt Chelsea 2005-ben, sem a Dortmund nem tudott felülkerekedni.

Mutassuk hát meg nekik is, hogy miről szólnak a dicső énekek.

Allez, allez, allez!

screen_shot_2018-04-03_at_22_07_11_copy.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr5913804326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása