<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Leicester City - Liverpool - Rókavadászat

2018. augusztus 31. 20:33 - Thommo

Tegnap kisorsolták a BL csoportokat és annak menetrendjét, csapatunkhoz Fortuna nem igazán volt kegyes, meg kell küzdeni majd a továbbjutással rendesen. Mellette a bajnokságban is nehéz sorsolás jutott, így már ősszel 100%-os hőfokon kell égnie a srácoknak. Viszont amíg ez a roppant megterhelő sorozat kezdetét nem veszi addig is van mire fókuszálni, elsőnek itt van a Leicester City, akikhez szombaton ebédre vagyunk hivatalosak. 

Tavaly szezon közben Claud Puel vette át a Rókák irányítását, aki egy masszív középcsapatot csinált a pár évvel ezelőtti meglepetésbajnokból. Az előző kiírásban az utolsó fordulókban gyengébben teljesítettek, így elkerülte őket Európa, de a mostani szezont jól kezdték. 

Puel és a Rókák vajon mire lesznek képesek idén? 

A legjobb játékosait évről évre elvesztő City, most éppen Riyad Mahreztől vett érzékeny búcsút, de Jamie Vardy továbbra is kékbe öltözik és hétről hétre viszi előre a Leicester szekerét. A fiatalítás miatt a válogatottságot a napokban lemondott támadó továbbra is nagyüzemben termeli a gólokat. Mahrez távozásával is vannak még játszótársak Vardy számára. Bartosz Kapustka a lengyel labdarúgás egyik ifjú titánja próbálhatja meg pótolni a Manchaster Citybe távozó algír szélsőt.

Vajon az ifjú lengyel képes lesz pótolni Mahrezt?

Az előző kiírásban háromszor találkozott egymással a két gárda. Az első találkozás a Ligakupa 3. körében volt esedékes, ahol Klopp egy elég felforgatott csapattal állt ki és sima 2-0-ás vereséget szenvedtünk. A visszavágásra három nappal később nyílt lehetőség és ez alkalommal 3-2-re legyűrtük őket. Salah és Coutinho révén már 2 gólos előnnyel várhattuk a második félidőt. Okazaki és Vardy góljai között Hendo talált még be ezzel alakítva ki végeredményt, amihez kellett, hogy Vardy tizenegyesét Mignolet hárítsa. Decemberben a szezon második felének első mérkőzését játszottuk a Rókákkal és hazai pályán 2-1-re vertük meg őket. Vardy korai góljára Salah duplával válaszolt megszerezve a 3 pontot. 

Kettejük közül csak Salahnak lesz esélye növelni a góljai számát. 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr9714213783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása