<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Az otthontól távol - Augusztus

2018. szeptember 10. 11:42 - Thommo

Az Erasmus cserediák programban lévő játékosainkat nyomon követő rovatunk újra jelentkezik. Szezon végéig havi rendszerességgel leosztályozzuk teljesítményüket. Első alkalommal nem is hagyjuk el a szigetországot. 

Danny Ings: Az előző szezon végén hosszú sérüléséből végre visszatérő csatárunk, hiába dolgozta keményen végig az előszezont, ez sem biztosított neki kellő játékpercet az első csapatban, így a D-day-en végül "B" csapatunkhoz került egy évre. A szezonrajton a Burnley ellen még csak csereként kapott 34 percet, de már akkor szép megmozdulásokkal és helyzetekkel vétette magát észre. A következő Everton elleni idegenbeli meccsen már Charlie Austin éktársaként futhatott ki a gyepre és az 54. percben be is talált a kapuba, igaz ez csak a szépítésre volt jó. A Szentek végül 2-1-re kaptak ki. A Leicester ellen szintén 2-1-es vereséget szenvedtek, azon a találkozón nem sikerült a kapuba találnia és a 69. percben le is cserélték. 

Danny fiú jól kezdett

Ben Woodburn: Két walesi szupertehetségünk közül a fiatalabbik, a még mindig csak 18 éves Woodburn a Champoban szereplő Sheffield Unitedhez került kölcsönbe augusztus első napján. Bal szélsőnk augusztus mind az öt bajnokiján szerepet kapott, amelyek közül csak a Norwich ellen megnyert (2-1) bajnokin szerepelt a kezdőben, de akkor a félidőben lecserélték. A Sheffield a Ligakupa első fordulójában már érdekelt volt, ahol a Hull City volt az ellenfél, Ben végigjátszotta az 1-1-re végződő mérkőzést és a büntetőpárbajban értékesítette a magát, de ez is kevés volt, így kiestek. 

Reméljük Ben-nek sikerül beverekedni magát a kezdőbe

Harry Wilson: Folytassuk másik walesi ifjoncunkkal. Harry július közepén szintén a Champoba került a Frank Lampard által irányított Derby County együtteséhez. Ő az augusztusi 5 bajnokiból csupán csak az első két mérkőzésen szerepelt. A Reading ellen még végigjátszotta a talákozót, de a Leeds ellen a 61. percben lecserélték. Hasonló szituáció volt a Ligakupában is, Az Oldham ellen a 67. percben lecserélték, de azon a találkozón egy gólpasszal járult hozzá a továbbjutáshoz. Azóta viszont még a meccskeretbe se volt nevezve. 

Bízunk benne, hogy megjön Lampard esze és több lehetőséget ad Wilsonnak 

Bogdán Ádám: Ingshez hasonlóan szintén hosszú sérülésből tért vissza a rőt kapus, viszont vele Klopp és stábja egyáltalán nem számol, így már július elején új csapatánál a skót Hibernian-nál jelentkezett az alapozásra. Ádival abszolút első számú kapusként számolnak, de még így sem szerepelt minden mérkőzésen. Öt EL selejtező és két bajnokin lépett pályára ezek alatt 12 gólt kapott. Az EL selejtező első körének visszavágóján a feröeri Runavik ellen 4 gólt kapott, igaz ez a továbbjutást nem veszélyeztette, a skót csapat 12-5-ös gólaránnyal gázolt át az ellenfelén. 

Ádámban nagyon bíznak a skótok

Ovie Ejaria: Steven Gerrardot nyáron neveztek ki a Rangers a csapat élére és rögtön hozzá is kezdett el liverpooliasítani csapatát. Egyik első szerzeménye a 20 éves középpályás Ejaria. Ovie a Rangers eddigi összes meccsén pályára lépett. Nyolc EL selejtező mérkőzésből hatszor kezdőként léphetett pályára és ezek közül hármat végig is játszott, valamint 1 gólt szerzett az orosz UFA ellen. A bajnokságban mindhárom mérkőzésen szóhoz jutott, egyszer csereként beállva, de a másik két találkozón végig pályán volt és a Motherwell ellen szintén gólt szerzett, igaz azt meccset nem tudták megnyerni (3-3). 

Ovie gólöröme a Motherwell elleni találat után - még sok ilyet

Ryan Kent: Ejaria-hoz hasonlóan ő is a StevieG által irányított Rangershez került. A fiatal balszélső szintén stabilan a kezdőcsapat tagja. Mivel Kent csak július végén csatlakozott új csapatához neki csak hat EL selejtező jutott, ahol egyszer csereként beállva, ötször pedig kezdőként lépett pályára, amiből hármat végig is játszott. Az NK Maribor ellen pedig egy gólpasszt kiosztva segítette győzelemre csapatát. A bajnokságban csak két meccs jutott neki, egyszer egyszer csereként, illetve kezdőként. 

Ryan Kent hasznos tagja a Rangersnek

További játékosaink kölcsönben: Loris Karius, Sheyi Ojo, Conor Randall, Marko Grujic, de ők még nem kaptak bizonyítási lehetőséget, bízunk benne, hogy a következő hónapokban az ő jó teljesítményeikről is hosszabban tudunk írni. 

Elindult instagram oldalunk is, @hunfieldroad kövessetek minket ott is, hogyha sosem elég a Liverpoolból

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr8514232111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása