<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Liverpool - Southampton - Szentségtörés

2018. szeptember 21. 15:31 - Thommo

Két igen komoly mérkőzés után most jön egy kicsit egyszerűbb mérkőzés, hogy aztán újra nekifeszülhessünk a komolyabb dolgoknak. A Premiere League 6. fordulójában a Southampton gárdája látogat az Anfield Roadra. 

Az előző szezont még Claude Puel irányításával kezdték meg a Szentek, de a rossz eredmények miatt tavasszal Mark Hughes vette át a gárda irányítását. Ugyan a csapat hanyatlása még Ronald Koeman irányításával kezdődött. A legjobb játékosaitól minden évben - leginkább általunk - megváló alakulat nem tudta a távozókat megfelelően pótolni és Anglia legjobb akadémiájáról sem kerültek ki meghatározó játékosok. Hughes-zal ugyan megúszták a kiesést, de a jó eredmények továbbra sem jönnek, így újabb edzőváltás és akár még a kiesés is megtörténhet.

Hughes és a Soton számára ez is egy nehéz idény lesz

Mint ahogy fent említettem a Szenteknél nincs kimondottan kulcsember, aki tudná húzni a csapatot. Charlie Austin és Shane Long sem azok a játékosok, akik elvinnének egy gárdát a hátukon. Danny Ings megoldás lehet erre a célra, de ő ellenünk nem játszat. Ott van a még mindig csak 23 éves James Ward-Prowse, aki talán az utolsó ígéretes játékos a Soton akadémiájáról, de ahhoz, h ő is szintet léphessen többet kell vállalnia vagy egy nagyobb csapatba kell igazolnia. Jelenleg nem látom hogy ki lehetne a következő igazolásunk. 

Ward-Prowse tehetsége megkérdőjelezhetetlen, de több kell tőle

A két csapat az előző idényben kétszer találkozott és mind a két alkalommal a Vörösök vitték el a 3 pontot. Tavaly novemberben az Anfielden 3-0-ra gyűrtük le őket Coutinho egy és Salah két góljával. A tavaszi fordulóban sem volt más a helyzet. Akkor már a VvD-vel felálló védelmünknek és Salah valamint Firmino egy egy góljának köszönhetően 2-0-ra nyertünk a St. Mary's-ben. 

Az előző két meccs 5 góljából 4et ők szereztek

Hughes szinte teljes kerettel állhat ki Pool ellen, de azért csak szinte, mert Danny Ings kölcsönben van és ellenünk nem léphet pályára. Így a várható kezdő így néz ki: McCarthy - Bertrand - Hoedt - Vestergaard - Cerdic - Redmond - Lemina - Ward-Prowse - Höjbjerg - Austin . Long

Klopp is már az elmúlt hetek alapcsapatával készülhet. Szerencsére Firmino szemsérülése nem annyira vészes, ezt láttuk is kedden a PSG ellen. Neki mindegy, hogy félszemmel, két szemmel, vagy szem nélkül szerez gólt. A Pool várható kezdője: Alisson - Robertson - VvD - Gomez - TAA - Wijnaldum - Milner - Henderson - Mane - Sturridge - Salah

A két csapat nincs egy súlycsoportban, de ez nem azt jelenti, hogy ne kellene velük számolni. Minden meccset meg kell nyerni a bajnokság megnyeréséhez, de nem ez lesz az, ahol meg is kell majd izzadni a sikerért. Klopp szerintem bátran kísérletezhetne ezen találkozón és több játéklehetőséget adhatna azoknak, akik kevesebb időt töltöttek a pályán - igaz Fabinho. 

Sajnos a holnapi mérkőzést nem adja a tv, így marad a stream. A mérkőzés szombaton 16:00-kor kezdődik.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr6714253651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása