<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

PSG - Liverpool - Aki veszít annak reszeltek

2018. november 27. 20:09 - Thommo

Kulcsfontosságú mérkőzésekkel folytatódik a Bajnokok Ligája következő, 5. játéknapja. Ezek közül számunkra a legfontosabb, csapatunk párizsi vendégjátéka, mert aki ezen a meccsen nyer az biztosan a legjobb 16 között találja magát, míg a vesztesnek az EL marad. 

Thomas Tuchel és a párizsiak továbbra is hibátlanok a Ligue1-ben, 5 meccsnyi előnyük van az őket üldöző Lyon-nal szemben. Ugyanakkor Európában már más a helyzet. 

A közel hónappal ezelőtti anfieldi találkozóra mindenki emlékszik, amikor nagy csatában legyűrtük a franciákat. Ezt Tuchelék gyorsan korrigálták egy 6-1-es kivégzéssel a Crvena zvezda ellen. Ezt követte a két Nápoly elleni találkozó, ahol mind a kétszer pontosztozkodás lett a vége (2-2, 1-1). Az így lejátszott négy mérkőzés után 5 ponttal a csoport 3. helyén állnák.

Akárcsak Neymarnak úgy a PSG-nek sem igazi terep idén a BL

Hasonló produktumot tud felmutatni a Pool is. A bajnokságban még mindig veretlenül száguld, de az európai hadszíntéren jóval szerényebben halad a csapat. A már említett PSG elleni meccs óta nem igazán a mi szánk íze szerint alakultak a dolgok. Nápolyban a meleg őszi időjárás ellenére megfázott a csapat, az olaszok elvették a levegőt a mieink elől és egy utolsó perces Insigne találattal megérdemelten nyertek. Ezt követte a két szerbek elleni találkozó. Otthon még egy könnyed 4-0-val intéztük el a Red Start. Idegenben viszont ezúttal sem ment és akárcsak a Napoli ellen, úgy itt is egy könnyed és megérdemelt győzelmet arattak a vendéglátók.

A Pool sem büszkélkedhet az idei BL teljesítményével

Klopp és Tuchel közül utóbbinak vannak kényelmetlenebb pillanatai. A válogatott szünetben két világklasszis kulcsjátékosa is kidőlt határozatlan időre. Ezzel ugyan jelentősen gyengültek a párizsiak, de közel sem annyira, hogy le lehessen írni őket. A PSG várható kezdője: Buffon - Marquinhos - Kimpembe - Silva - Diaby - Verratti - Rabiot - Meunier - Di Maria - Draxler - Cavani

Liverpoolban a Watford elleni mérkőzés után is egészséges mindenki Lallanan és Ox-on kívül, így Klopp a legerősebb kezdőt küldheti pályára erre a fontos meccsre. A Pool várható kezdője: Alisson - Robertson - VvD - Lovren - TAA - Henderson - Wijnaldum - Shaqiri - Mane - Firmino - Salah

Mindkét csapat számára óriási téttel bír a holnapi mérkőzés, de talán a párizsiaknak sokkal fájóbb lenne egy esetleges vereség és az ezzel járó EL szereplés. Tuchel csapata két sztárja nélkül nem tudta ugyanazt a játékot és lendületet mutatni és csupán csak 1-0-ra nyertek a Toulouse ellen. A Vörösöknek jót tett a válogatott szünet még akkor is, ha a csapat fele hazája válogatottjánál szerepelt, de az elmúlt hetek gyengébb játékát maguk mögött hagyták és remek produkciót bemutatva múlták felül a Watfordot. Nagy taktikai harc várható a két menedzser között, de reméljük megszerezzül első idegenbeli győzelmünket a BL-ben és ezzel a legjobb 16 közé jutást.

A meccset szerdán 21:00-tól az M4 sport adja. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr7314396346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása