<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Our Red Glasses - Shrewsbury Town

2020. január 25. 16:53 - Crouch_15

Az oldal történetében egyszer már jelentkeztünk az alábbi rovattal, most pedig új köntösben térünk vissza vele. Az idei évben több új dolgot is szeretnénk nektek adni, és ezalatt mi magunk is tanulni, és komfortzónánkon kívül ténykedni. Ennek egyik szeleteként rövid, mindössze tíz perces videókban igyekszünk bemutatni nektek nem csak a soron következő mérkőzésünket, de egy kicsit az ellenfelünk aktuális helyzetét is. Ismét kérünk tőletek egy kis türelmet, és bizalmat, míg technikailag és formátum szempontjából is kialakul minden, nekünk is új a történet, de a lelkesedés határtalan. Igen, a hangunk kissé érdekesen üt el egymástól, de esküszöm nem egy kaputelefonnal rögzítettük! :)

 

15782473118532.jpg

 


Nem is húznám feleslegesen az időt, álljon itt az első rész, melyben a holnapi FA kupa ellenfelünket ismerhetitek meg jobban, aki nem más, mint a Shrewsbury Town csapata.

Jó szórakozást!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr2515427252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása