<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Liverpool – Crystal Palace - Kristálytiszta célokkal

2017. november 21. 07:32 - Crouch_15

Épp csak elkezdődött, máris robog tovább a Premier League.

A soron következő fordulóban csapatunk a mumusnak számító Crystal Palace gárdáját látja vendégül az Anfield Roadon, szombaton délután 4 órakor. A Palace az első fordulóban meglepetésre 3-0-s vereséget szenvedett az újonc Huddersfield Town csapatától. Látogatóinknak egy hete volt rendezni a sorokat, míg a keddi BL-playoff miatt a Vörösöknek csak 4 napja maradt pihenni.

Ellenfelünk háza táján sok minden történt a nyár folyamán. Sam Allardyce mestert Frank de Boer váltotta. A holland legenda az Ajaxnál eltöltött 6 sikeres év után – közte 4 bajnoki és a holland szuperkupa – egy rövid, de annál keservesebb 3 hónapot töltött az Internél, ahonnan menesztését követően itt próbálja újra felépíteni magát. Összesen egy játékos érkezett a Sasokhoz, egy 20 éves középhátvéd Jairo Riedewald 9m € ellenében az Ajaxtól. Viszont olyan rutinos játékosok távoztak, mint a francia kapus Steve Mandanda, a szintén francia Mathieu Flamini, továbbá a walesi Joe Ledley vagy a United-nevelés Fraizer Campbell.

Mint a Watford esetében a Palace-ban is megfordultak honfitársaink, Torghelle Sándor és Király Gábor személyében. Torghelle 2 szezon alatt mindössze 12 mérkőzésen szerepelt, többnyire csereként beállva, gólt nem szerzett. Kedvenc mackónadrágos kapusunk 106 meccset játszott 3 év alatt, melyből 33-szor még gólt sem kapott. Ismerős arcokkal is találkozhatunk az ellenfélnél a szombati találkozón, ugyanis a Liverpool akadémiáján nevelkedett (és később a nagycsapatban is megfordult) Martin Kelly, valamint a 15/16-os szezont nálunk lehúzó belga Cristian Benteke is az ellenfél csapatát erősíti.

A két csapat júliusban az Ázsia kupán találkozott egymással, ahol Solanke és Origi találataival 2-0-ra vertük meg őket. Az előző bajnokságban mindig a vendégcsapat örülhetett. Ősszel Londonban 4-2-re diadalmaskodtunk, míg tavasszal az Anfielden 2-1-re győztek le bennünket, ezért most lehet revansot venni. Klopp továbbra sem számíthat Clyne-ra, Sturridge-ra, valamint Lallanára, így több mint valószínű, hogy a BL-playoffban játszó csapat fog ismét a pályára lépni. A másik oldalon csak Connor Wickham nem tud Frank de Boer mester rendelkezésére állni.

A mérkőzést sajnos nem közvetíti egyik hazai adó sem. Szóval streamre fel!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr313334417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása