<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Liverpool - Sevilla - A mágnestábla bűvöletében

2017. november 21. 11:37 - Crouch_15

Fantasztikus Moreno és Wijnaldum, csalódástkeltő Lovren

Már a mérkőzés előtt egyértelműen jelezte az Anfieldre kilátogató publikum: Ez nem egy átlagos este, és nem egy átlagos produkciót várnak el a játékosoktól.
A támadószekció ennek szellemében is kezdte a mérkőzést, gyors gól egy már-már sajnos szokásosnak mondható kapitális védelmi hiba után 
- aminek egy részét aztán Lovren kicsit talán jóvátette mikor utolsó emberként szerelt.

Sokat elmond a mérkőzés képéről, hogy mikor Firmino egyenlített a huszadik percben, már 8-1 volt a lövések száma. Kérdés, hogy kézzel a csatár előtt egyértelmű gólhelyzetben labda elütéséért miért csak sárga járt Parejának, a félidőig mindenesetre Mané és Wijnaldum annyit dolgozott a bal oldalon, hogy ott mindkét védő besárgult, a jobboldali középpályás Pizzarot pedig le kellett cserélni a szünet után.

A második félidőre eléggé visszavettünk, Coutinhot talán már korábban be kellett volna hozni, mert az egyenlítés után a Sevilla nyolc játékossal beállt a tizenhatos vonalára. Coutinho gyenge volt, bár próbálkozott, látszott rajta a meccshiány. Lesz ez még jobb is! Azt jó volt látni, hogy az egész stadion tapsolva köszöntötte, biztosan neki is jót tesz a támogatás. Firmino a meccs összképét tekintve sajnos saját szintje alatt teljesített és meccslabdát rontott, le is volt törve a meccs végén, de abszolút nem hibáztatható a két elhullajtott pontért, ilyen védelem előtt aki minden törekvésedet tönkreteszi ostoba hibákkal, borzalom lehet játszani. Gomez aztán a meccs után Instagramon kedvelt egy bejegyzést amiben azt írja egy szurkoló, hogy “inkább neked kellene középhátvédet játszanod mint annak a balfék Lovrennek.”

A védelmunk ennél rosszabb már aligha lehet. Lehet, hogy ki kellene a Lovren-Klavan csodapáros helyett próbálni másokat ott, hátha ők biztosabbak lennének. Bízzunk abban, hogy egy csoportból való továbbjutás esetén januárban tudunk igazolni legalább 2-3 jó kvalitású bekket.
A meccs embere Moreno, Wijnaldum hajszálnyival lemaradva. Hétvégén a Tottenhammel ikszelő és a Chelseat legyőző Burnley látogat az Anfieldre, nehéz meccs, rettentően izgalmas, hogy hogy száll be Coutinho a szezonba.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr613335139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása