<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

West Ham - Liverpool - Kalapácsvetés

2017. november 21. 21:03 - Crouch_15

Az idei év utolsó válogatott szünet előtti utolsó meccs következik. Csapatunk szombat délután Londonba, az Olimpiai Stadionba látogat ahhoz a West Ham-hez, amelyik az utolsó 3 fordulóban nem tudott nyerni, de lássuk bővebben.

A Slaven Bilic által irányított Kalapácsosok borzasztóan kezdték a szezont. A rajtnál rögtön beragadtak és előbb sima 4-0-ra kaptak ki a United-től, egy szoros meccsen 3-2-s vereség a Southampton-tól, végül az újonc Newcastle-től is kikaptak 3-0-ra. Első hazai meccsükön 2-0-ra legyűrték a másik feljutó Huddersfield-et, majd a WBA-val játszott 0-0 következett idegenben. Otthon aztán egy harcias összecsapáson maradtak alul a Tottenham ellen (2-3). Legutóbb több mint egy hónapja nyertek. Szeptember 30-án verték 1-0-ra a Swansea-t. Azóta játszottak 2 döntetlent a Burnley-vel (1-1) és a Crystal Palace-al (2-2), a kettő között pedig becsúszott egy újabb csúfos kudarc, ugyanis a Brighton-tól sikerült kikapniuk sima 3-0-ra. A 10 forduló alatt szerzett 9 pontjukkal a 16. helyet foglalják el a tabellán és 1 pontra vannak a kiesőzónától.

Nyáron sok érkezőjük nem volt. 20m fontot utaltak a Stoke számlájára az osztrák Marko Arnautovic játékjogáért. 17 milliót fizettek a Bayern Leverkusen gárdájának a mexikói Chicharito-ért. A Manchester City-től kölcsönvették a kegyvesztett Joe Hart-ot, a kölcsönvételért még 2m fontot is adtak. Ugyancsak a City-től érkezett hozzájuk a veterán argentin jobbhátvéd Pablo Zabaleta, de neki a szerződését nem hosszabbították meg így ingyen került a londoni alakulathoz.

Távozók azonban szép számmal akadtak náluk. 7,2 m font ellenébe a Hoffenheim-hez távozott a norvég védő Havard Nordtveit, aki az augusztus végi BL-Playoff-ban már pályára lépett a Pool ellen. Middlesbrough-ba került a védő Ashley Fletcher (6,5m) és az ír válogatott kapus Darren Randolph (5m). Az ecuador-i csatár Enner Valencia nem találta meg a helyét Londonban így ő a mexikói Tigres csapatánál folytatja (5m). Az algériai Sofiane Feghouli-nak sem jött be az angliai kaland, ő egy év után a török Galatsaray együttesénél folytatja, érte közel 4 millió fontot fizetett a török klub. A télen vásárolt skót Robert Snodgrass-t a Championship-be postázták az Aston Villának a szezon végéig. Végül pedig a Vörösöknél 2 szezont lehúzó jobbhátvéd Alvaro Arbeloa a Kalapácsosoktól vonult vissza.

A Két csapat 2szer találkozott a mögöttünk hagyott bajnokságban. Ősszel az Anfield-en 2-2es döntetlen lett. Lallana korai találatára Payet és Antonini válaszolt még a félidő előtt. Fordulás után azonban Origi talált be így kialakítva a végeredményt. Tavasszal viszont nem voltunk jó vendégek, ugyanis Coutinho duplájával, valamint Sturridge és Origi góljaival, 4-0-val hagytuk helyben őket.

Slaven Bilic csapatában James Collins, Sam Byram és Diafra Sakho sérülés, míg Zabaleta eltiltás miatt nem léphet pályára. Nálunk Mane már a többiekkel edzett, a stáb elmondása szerint 20-30 percre már jó lehet, de nem valószínű, hogy pályára lép. Clyne sérülése pedig sokkal makacsabb, így az ő visszatérése még sokáig várat magára.

Az utóbbi időben megint kezd összeállni a csapat játéka, az utolsó 2 meccset kapott gól nélkül hoztuk le, még ha csak a Huddersfield és a Maribor volt az ellenfél, de ebben az idényben minden ilyen alkalmat meg kell becsülni.

A mérkőzést szombaton a SpílerTV közvetíti 18:00-s kezdettel.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr4113336235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása