<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Liverpool - Watford - Darázscsípés

2018. március 16. 14:06 - Thommo

Csonka fordulót rendeznek a hétvégén a Premier League-ban az FA kupa miatt, de mivel a Liverpool már nem érdekelt a legrégebbi kupa küzdelmeiben így mi a PL 31. fordulójában a Watforddal játszunk az Anfielden. 

A Watford a szezont a portugál Marco Silva vezetésével kezdte meg, de a gyenge teljesítmény miatt menesztették, helyére pedig a spanyol Javi Garcia került, aki a következő szezon végéig veszi át az irányítást, már, ha hagyják dolgozni. Silva-val pedig nem ment rosszul a csapatnak folyamatosan a középmezőny felső részében tanyáztak, sőt a bajnokság egy pontján még 4. és 6. helyen is álltak. Garcia érkezésével aztán 6 forduló alatt több pontot gyűjtöttek (10), mint az előtte lévő 10 meccsen (8) összesen, de a 10-11. hely környékéről így sem sikerült elmozdulni. 

második meccsén 4-1-re verték a Chelsea-t hazai pályán nem is kell ennél szebb bemutatkozás

A Lódarazsak - nem kis képzavar lódarazsaknak hívni őket egy orbitális jávorszarvassal a címerükben - egyik legrégebbi, de talán a legfontosabb játékosa a már 6. szezonját taposó csapatkapitány Troy Deeney. Az angol csatárnak ugyan ez egy csendesebb éve - 5 bajnoki gólnál tart - de a legnehezebb helyzetekben mindig képes megmutatni magát. Gólt szerzett a manu és a Chelsea elleni is. 

Deeney nem csak góljaival hívja fel magára a figyelmet...

A két csapat a szezonnyitón találkozott egymással, akkor egy gólgazdag mérkőzésen 3-3-ra végeztek a felek a Vicarage Roadon. Stefano Okaka már a 8. percben egy fejes góllal megszerezte a vezetést a hazaiaknak. A 29. percben Emre Can passzát Mané váltotta gólra, de az öröm nem tartott sokáig, mert 3 perccel később Doucouré ismét a hazaiakat juttatta előnybe. Fordulás után Firmino váltotta gólra a Salah elleni szabálytalanság után megítélt büntetőt 10 perc játék után. Két perccel később pedig már a vendégeknél volt a vezetés Firmino hozta kihagyhatatlan helyzetbe Salah-t, aki ezzel a találattal kezdte meg bámulatos sorozatát. Mikor már mindenki a 3as sípszót várta Miguel Britos egy szöglet utáni kavarodást bólintott - fejberúgták - a kapuba így kialakítva a végeredményt.

Nem csak Klopp nem volt boldog a mérkőzés után

Javi Garcia nincs könnyű helyzetben egy csapatra való sérült van a keretükben. Többek között a Barcatól kölcsönben lévő Deulofeu, Cleverley, Chalobah, Kaboul, valamint Gomes kapus. Klopp jóval könnyebb helyzetben van, hiszen csak Clyne van akinek utol kellene érnie magát, hogy újra játékba lendüljön. 

Klopp eltaktikázta magát a manu elleni meccsen és hiába korrigálta még időben a rossz döntéseit nem sikerült megfordítani a mérkőzést. A Watford ellen teljes elszántsággal fognak a játékosok pályára lépni, mivel lépéshátrányba kerültek 2. helyért vívott harcban. Ahhoz, hogy elérjük a célt nem szabad hibázni és a Watford a tengernyi sérültjével az egyik legoptimálisabb ellenfél. 

A mérkőzést szombaton 18:10-től a Spíler1 fogja közvetíteni. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr1613742662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása