<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Nincs megállás - avagy ne hagyjuk a végére a döntést

2018. április 13. 19:51 - peti562

Most, hogy már egy kicsit kijózanodtunk a hétközi hihetetlen továbbjutás után, tekintsünk előre. Nem valószínű, hogy a kupatovábbjutás miatt levennénk a gázról a lábunkat a bajnokságban még akkor sem, ha 10 pont az előnyünk a Chelseavel szemben. Nem szabad abban bíznunk, hogy majd az ellenfeleink pontokat hullajtanak, mert egyáltalán nem biztos, hogy fognak.

Henderson visszatér a csapatba a Bl-eltiltás után, viszont Clyne és Klavan is összeszedett egy-egy kisebb sérülést. A Bournemouth összesen csak két idegenbeli meccset tudott nyerni az eddigi 17-ből a top 6 ellen (mindkétszer a Stamford Bridge-en). Mohamed Salah egy gólra van attól, hogy átlépje a harmincas határt ás belépjen az eddig 7 fős mezónybe.

A meccsen én 4-3-3-ra számítok, a csodahármas mögött Oxie, Henderson and Wijnaldum, mögöttük pedig a mostani legerősebb védőnégyesünk: Trent, Lovren, VvD és Robertson. Látszik, hogy nem szeretnénk a meccsek végén behozott kényszercserékkel kapkodva szaladni a pontok után, inkább döntsük el a meccs elején gyorsan, és lehet játszani egy lazább mérkőzést.

screen_shot_2018-04-13_at_20_47_39.png

A szombati nap legfontosabb része viszont mégis csak a vasárnapi évforduló. A Liverpool Football Club ismét tiszteleg a 96 életét vesztett szurkoló előtt a mérkőzést megelőzően. Az áldozatok családjainak kérése alapján a mérkőzés a már a korábbi évfordulókon megszokott egy perces néma főhajtással és tiszteletadással kezdődik amit a játékosok fekete karszalaggal várnak majd. A KOP egy teljes lelátós élőképpel készül majd.

Vasárnap, a Hillsborough-katasztrófa 29. évfordulóján a klub ismét gyásszünetet tart, illetve egy programsorozattal készül amit mindenki a világon ingyenesen nézhet a klub hivatalos weboldalán illetve az LFCTV GO-n. Az Anfielden lévő ajándéküzlet 1 órától zárva tart, és a Liverpool One, Birkenhead, Chester, Dublin és Belfast ajándéküzletek is egy időre beszüntetik a munkát, hogy mindenki - a dolgozók és szurkolók egyaránt - részt vehessenek a néma főhajtásban. A klub, az áldozatok családjaival együtt, arra készül, hogy jövőre a tragédia harmincadik évfordulóján egy, a szokásosnál nagyobb megemlékezést szervezzen.

A szurkolók már elkészítették az élőképet holnapra:

screen_shot_2018-04-13_at_20_45_08.png

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunfieldroad.blog.hu/api/trackback/id/tr5713832952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása