<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Liverpool - Newcastle - Szegény (új)gazdagok

2021. december 16. 08:06 - Thommo

A héten ismét hétközi fordulót rendeznek a világ legerősebb bajnokságában. Ma este a PL 17. fordulójában az a Newcastle United érkezik az Anfield Roadra, akiknek az FA a napokban engedélyezte, hogy az új szaudi tulajdonos birtokba vehesse a patinás klub irányítását.

nevtelen_terv_48.png

Tovább
komment

Liverpool - Southampton - MegSzentségtelenítés

2021. november 26. 17:52 - Thommo

Holnap délután újabb PL mérkőzés vár csapatunkra, de Kloppéknak ezúttal sem kell elhagyniuk az Anfield Roadot. Ellenfelünk az a Southampton lesz, akiknek ez az év elég pocsékra sikerült. Hans Hasenhüttl csapata egy közel egy éve tartó hullámvasút lejtmenetében tartózkodott, ahonnan az elmúlt fordulókban próbáltak feljebb jutni. 

nevtelen_terv_45.png

Tovább
komment

Az otthontól távol - Augusztus/szeptember

2021. október 10. 14:08 - Thommo

Újabb régen látott sorozatot porolunk le. Ebben a visszatérő és ezentúl havi rendszerességgel jelentkező rovatunkban azon játékosainkkal foglalkozunk, akik bár a csapatunk tagjai, mégis ezt az idényt vagy annak egy kis részét az Anfield és Klopp mester vigyázó szemeitől távol, egy másik gárdánál kölcsönben töltik. Most ők következnek. 

nevtelen_terv_42.png

Tovább
komment

Brentford - Liverpool - Dolgos Méhek

2021. szeptember 24. 21:02 - Thommo

Holnap délután csapatunk új helyszínre látogat a Premier League szempontjából. Hendersonék a London vonzáskörzetéhez tartozó Brentford városába látogatnak, ahol a Brentford Community Stadionban megmérkőznek az újonc Brentford csapatával, akik történetük során másodszor szerepelnek a legmagasabb osztályban, igaz az első időszakra még az 1930-as években került sor. 

nevtelen_terv_41.png

Tovább
komment
süti beállítások módosítása