<-- facebook plugin -->
<-- facebook plugin end -->

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Hunfield Road

Pressingre hívott fanatizmus

Norwich - Liverpool 0-1: kalitkában a kanárik, nálunk a 3 pont

2020. február 16. 13:39 - kezisrac

Avagy így kell megnyerni egy nehéz meccset

Újabb rekordokat döntöttünk meg a téli szünet utáni első bajnoki győzelemmel, amit azonban nem volt könnyű megszerezni. A viharos széllel nehezített mérkőzésen végül két zseni összjátékának és a stabil kapusteljesítménynek köszönhetően nyertünk. 

200215_allison_norwich_liverpool.jpg

Fotó: liverpoolfc

Tovább
1 komment

Jordan Henderson - Az Ütem

2020. február 12. 11:11 - RedDri

Sokan tették már fel nekem a kérdést: “Mitől olyan különleges Henderson?” Ilyenkor mindig Jordan mentalitása ugrott be. Az attitűdje mindig is megkérdőjelezhetetlen volt. “Jó, jó, de ezenkívül mégis mi az, amiben jobb, mint a többi játékos? Mitől klasszis számodra Jordan Henderson?” Kíváncsi vagy a válaszra? Akkor tarts velünk!

8de0a65a2983e687341890d71705a08d.jpg

Here’s to you Jordan Henderson!” 

Tovább
2 komment

Liverpool - Southampton - Liverhampton

2020. január 31. 17:49 - Thommo

Szerdán meccsszámban beértük a mezőnyt, akiknek ez rossz hír, hiszen az üldözőknek még nagyobb szakadékot kellene átugraniuk, hogy utolérjenek minket. Viszont továbbra sincs megállás, mert holnap délután újabb megoldandó feladat vár a csapatra. Szombat délután az a Southampton vár Robertsonékra, akik december közepén még a kieső helyeken voltak megtalálhatóak, mostanra pedig már a táblázat első felében foglalnak helyet. 

Tovább
Szólj hozzá!

West Ham United 0-2 Liverpool - Csillagok, ragyogjatok

2020. január 30. 01:58 - Crouch_15

Van valami érdekes abban, ahogyan ezt a januárt abszolváltuk. A múltkori kupameccset követően azon gondolkodtam, mennyire piszok szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen talán az első olyan meccsünk volt, amin joggal lehettünk mérgesek… nem is a csapatra, inkább arra a rutintalanságra, ami egy harmadosztályú ellenféllel szemben – mondjuk ki – ciki, kétgólos előny elszórakozását eredményezte. Rutintalanság alatt persze nem a felnőtteket értem, az ő hibáikat inkább fognám egy rossz napra, sokkal jobban írnám fiataljaink tehetetlenségére, akik komoly leckét kaptak abból milyen, ha egy ponton eltűnik a koncentráció, és több gólos előny birtokában azt hiszik, vége a meccsnek az 50. percben. A visszavágón nem tudom mi lesz, és egyelőre nem is érdekel, de pár mondatban szerettem volna róla beszélni, hiszen ha át szeretném vezetni a mai találkozóra, egy dologban voltam biztos: ma már egy teljesen másik Liverpoolt látunk, a kijelentésem pedig legkevésbé sem a kezdő teljes cseréjére vonatkozik.

 

p081rbzx.jpg

 

Tovább
Szólj hozzá!

New Kids On The Block! - Vörös titán? Jöhet simán!

2020. január 27. 17:05 - RedDri

Csapatunk jelenleg mind a Premier League-ben, mind a Bajnokok Ligájában hasít! Hétről-hétre dőlnek meg az új rekordok, és mindenki próbál maximumot nyújtani nem csak a mérkőzéseken, de az edzéseken is. Nagy a versengés a csapatba kerülésért, és a játékosok attitűdje több, mint kiváló. Azonban a sorozatos terhelésnek és a sérüléseknek köszönhetően nem csak a felnőtt csapat keretének tagjai kapták meg a lehetőséget a bizonyításra. Vessünk hát egy pillantást, mi a helyzet a Merseyside Reds Juniors háza táján!